Header Ads

Paige visszavonult majd új szerepet kapott a WWE-ben

A WrestleMania utáni Rawn Paige visszavonult a pankrációtól.
(Fotó: WWE)
Ezt a döntést már egy ideje halogatta, hiszen nemrégiben olyan súlyos sérülést szenvedett egy Sasha Banks elleni meccse után, hogy életveszélyes lenne számára birkózni. Kimondhatjuk, hogy az angol lány nyaka teljesen alkalmatlan lett a birkózásra. A bejelentésre a hétfő esti RAW-n került sor, amely után a Twitterén jelezte, hogy ez még nem egy végleges búcsú, hanem valami különleges kezdete.Ma hajnalban a SmackDown Live főirányítója Shane McMahon kinevezte Paige-et a kék adás General Menedzserének, aki első döntése az volt, hogy kiírt egy mérkőzést Daniel Bryan és AJ Styles között. Így folytatódik az angol karrierje a WWE-ben, ráadásul egy igen fontos szerepkört kapott. Bryan lemondott erről a pozíciójáról, mivel a továbbiakban aktív szupersztárként folytatja.

2 megjegyzés:

  1. Számomra szimpatikus díva. Kár érte.. De lehet pár év múlva vissza tud térni mint Daniel. Csak azt nem értem mi f*szt csipázott a magánéletben ezen a bohóc alberto-n......

    VálaszTörlés
  2. Kövezzetek meg,de én soha nem szerettem. Már akkor nem bírtam amikor legelsőnek legyőzte Aj-t. Valahogy nem annyira karizmatikus mint Sasha vagy Dana.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.