Header Ads

Mikor dőlt el, hogy Brock Lesnar címet véd? Meddig szól a szerződése?

Brock Lesnar új szerződése állítólag rövid távra szól.
Címvédés után - (Fotó: WWE)
A WWE szándékosan nem hozta nyilvánosságra Brock Lesnar új szerződésének hosszát, hogy a rajongók ne tudják megjósolni a Fenevad cím vesztését. Egyébként könnyedén elképzelhető, hogy erre a Greatest Royal Rumble gálán kerül sor, ahol Roman Reigns jó reakciókat kap majd a szaúd-arábiai rajongóktól.

A Wrestling Observer információi szerint Lesnar és a WWE április másodikán állapodott meg egymással az atlantai Rawn. A Greatest Royal Rumble végig a tárgyalások része volt, de elvileg a szerződése nem egy mérkőzésre szól, azonban az Observer információ szerint Lesnar jelenlegi kontraktusa még a SummerSlam előtt lejár, ami azt jelenti, hogy nem lesz lehetősége összecsapni Bobby Lashleyvel a gálán. Lesnar, így továbbra is tárgyalhat a UFC-vel egy meccsről, akikkel egyébként még mindig szerződésben áll. Ezen információkat még érdemes fenntartásokkal kezelni.

Paul Heyman az április 2-i Rawn azért promózta azt, miszerint Lesnar távozik ha kikap Reignstől, mert tudta, hogy megszületett az új egyezség. Roman Reignsnek egészen a vasárnap esti gáláig nem szóltak a tervek megváltozásáról, így ő egész héten abban a hitben élt, hogy megnyeri az Universal Bajnoki Címet.

(Forrás: WN)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.