Header Ads

Ma 18 órától jön a Greatest Royal Rumble - beharangozó

Már csak órák kérdése és itt a Greatest Royal Rumble.
(Fotó: WWE)
Ez az esemény egy mini WrestleManiának is mondható a card alapján, de valójában egy felturbózott House Showról van szó, amely idő közben pay-per-viewvá vált. Az eseményen szinte az összes WWE-vel szerződésben álló aktív legenda birkózni fog, így egy igazi múlt idézővel állunk szemben. A gálát 17 órától egy Kick-Off Show is megelőzi, amelyet a WWE hivatalos YouTube csatornán is közvetíteni fognak. Maga a rendezvény 18 órától kezdődik majd, amelyet a WWE Networkön és a WatchWrestlingen nézhettek élőben. (kattints)

Lássuk a bejelentett mérkőzéseket:

50 emberes Royal Rumble mérkőzés
Daniel Bryan, Braun Strowman, Kurt Angle, Apollo Crews, Titus O'Neil, Elias, Goldust, Mojo Rawley, Dolph Ziggler, Baron Corbin, Chad Gable, Big E, Kofi Kingston, Xavier Woods, Shelton Benjamin, Sin Cara, Chris Jericho, Bobby Roode, Kevin Owens, Sami Zayn, Shane McMahon, Randy Orton, Rey Mysterio, The Great Khali, Mark Henry

United States Bajnoki Címmérkőzés
Jeff Hardy (c.) vs. Jinder Mahal

Raw Tag Team Bajnoki Címmérkőzés
Bray Wyatt és Matt Hardy vs. Cesaro és Sheamus

SmackDown Tag Team Bajnoki Címmérkőzés
The Bludgeon Brothers (c.) vs. The Usos

The Undertaker vs. Rusev

WWE Cirkálósúlyú Bajnoki Címmérkőzés
Cedrick Alexander (c.) vs. Kalisto

John Cena vs. Triple H

Interkontinentális Bajnoki Címmérkőzés
Seth Rollins (c.) vs. Finn Bálor vs. Samoa Joe vs. The Miz

WWE Bajnoki Címmérkőzés

WWE Universal Bajnoki Címmérkőzés - Steel Cage
Brock Lesnar (c) vs. Roman Reigns

Az eseményért Szaúd-Arábia fizet, így egy hatalmas bevételi forrása lesz a WWE-nek. A Royal Rumble mérkőzést a WWE hivatalosan is Rumble mérkőzésnek kezel. A két világbajnoki címmérkőzés is visszavágó lesz a WrestleManiáról, akkor mindkét bajnok címet védett. The Undertakernek idén már a második mérkőzése lesz a Rusev elleni. Chris Jericho, The Great Khali és Rey Mysterio szereplése is kizárólag erre az alkalomra szól, így nem állnak szerződésben a WWE-vel. Kane és Big Show az előzetes tervekkel ellentétben nem fog szerepelni.

1 megjegyzés:

  1. Hát dajnos ez már nem pakrácio hanem parodia èn nem nèzem tőbet nèze sztefáni meg a vezetösèg èn nem vagyok Brok ra kivácsi mert nagyon unalmas midig ugyan azt mutasa persz èvete ecer akoris unalmas Romen nek kelet volna nyerjen mert ö a legjod!!!!! Tök gáz az egèsz Brok lesznároleg ne is beszèjü !!!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.