Header Ads

Korrekció: Nem történt összeszólalkozás Vince McMahon és Brock Lesnar között

Egy április 9-ei cikkünkben arról írtunk, miszerint a WrestleMania 34 után a színfalak mögött Brock Lesnar összekapott Vince McMahonnel. Azóta kiderült, ez nem igaz.
(Fotó: WWE)
A Pro Wrestling Sheet ezúttal tévedett és többen azzal vádolják Ryan Satin szerkesztőt, hogy szándékosan terjeszt álhíreket, azért hogy rivalda fénybe kerüljön. A DirtySheets.Net szerkesztősége emiatt ki is kelt magából, valamint a Wrestling Observer is megerősítette, miszerint nem történt atrocitás a színfalak mögött. Először akkor hangzott furcsának az egész történet, amikor bejelentették Brock Lesnar szerződés hosszabbítását, hiszen teljesen nyilvánvaló, hogy ezt nem tették volna meg abban az esetben, ha valós összetűzés történik a Vince és Lesnar között.

Brock Lesnar továbbra is birtokolja a Universal Bajnoki Címet, amelyet legközelebb Szaúd-Arábiában kell megvédenie Roman Reigns ellen egy Steel Cage meccsen a Greatest Royal Rumble gálán. Elképzelhető, hogy a szervezet egy Bobby Lashley kontra Brock Lesnar mérkőzést készít elő a SummerSlamre, hiszen nagy lehetőség van a két korábbi ketrecharcos meccsében, illetve is Lashley teljességgel nyitott erre.

(Források: DirtySheets, WN)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.