Header Ads

IMPACT! 2018. Április 5. - Összefoglaló

A csütörtök esti IMPACT! adásban Bobby Lashley újra kihívta Brian Cage-t, Allie szembe nézett Su Yung-al, Taiji Ishimori megküzdött Johnny Impact-el, Eli Drake és Moose kockára tették egymás ellen a táskájukat, és megnézhettük miként készül a Redemption PPV két főszereplője, Austin Aries és Alberto El Patron az április 22-ei mérkőzésükre.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Az adás az este két főszereplőjének, Eli Drake-nek és Moose-nak arénához való megérkezésével indult.

Bobby Lashley vs. Brian Cage
Bobby Lashley a múlthéten elszenvedett veresége után egy visszavágót kért Brian Cage-től, aki el is fogadta a korábbi bajnok kihívását. A két óriás, a múlt heti elképesztő összecsapásuk után, most egy még izgalmasabb mérkőzéssel kápráztatták el a közönséget. Lashley rögtön meg is támadta az ellenfelét, és úgy látszott, hogy másodjára már nem kockáztatja meg annak az esélyét, hogy alulmaradjon Cage ellen. Brian azonban fordítani tudott, és újra a Discus Lariat mozdulatát használta volna Lashley-n, aki viszont tanult a múlt heti hibájából, és kitért előle. Ekkor a bírót Lashley a földre lökte, és egy mélyre mért rúgással földre kényszerítette ellenfelét. Bobby úgy gondolta, hogy innen már nem veszíthet, de Cage még egy Spear után is folytatni tudta a meccset, amire korábban nem igen volt példa. Brian ezután a Drill Claw mozdulatával újra legyőzte a négyszeres világbajnokot.

Allie vs. Su Yung
A Knockouts Champion Allie érkezett Bobby Lashley és Brian Cage mérkőzése után a ringbe, aki mikrofont fogott, és kérte a két héttel ezelőtti támadóját, Su Yung-ot, hogy jöjjön elő, mert meg akar vele küzdeni. Yung meg is érkezett kezében egy bambusz rúddal, de Allie ezzel nem törődve, azon gyomban meg is támadta. A bajnok mindent megtett a győzelem érdekében, még egy óriási Codebreaker-t is kiosztott Yung-nak, de Braxton Sutter érkezése miatt nem volt esélye a győzelemre. Su Yung a bambuszbotjával megtámadta Allie-t, amire a bíró diszkvalifikálta őt.

McKenzie Mitchell interjút készített a szünetben az X-Division bajnok Matt Sydal-el, és az ő spirituális segítőjével Josh Mathews-al. Josh elmondta, nagyon nem örül annak, hogy Petey Williams miatt vesztette el Sydal a Grand Championship címet, majd emlékeztetett mindenkit, hogy ő egy képzett birkózó és jövő héten ki fogja hívni egy mérkőzésre Petey-t.

KM a backstage-ben mondta Richard Justice-nak, hogy lesz egy mérkőzése, menjen be az arénába. A tartalék birkózó meg is tette ezt, majd megérkezett KM, aki kigúnyolta Juctice-t, a súlya miatt. Richard kérte KM-et, hogy fejezze be, de ahelyett, hogy abba hagyta volna, még meg is támadta őt. Ekkor Fallah Bahh sietett Juctice segítségére, de nem sokkal ez után megérkezett Trevor Lee és Caleb Konley is, akik KM mellé álltak. Végül Tyrus-nak kellett rendet tennie, aki még egy kis srácot is bevont KM alázásába. Jövő héten Tyrus, Fallah Bahh és Richard Justice meg fog küzdeni a Cult of Lee és KM-ből álló csapattal.

Eli interjút adott McKenzi-nek az esti Case vs. Case mérkőzésével kapcsolatban, aminek állítása szerint csakis ő lehet a győztese.

Taiji Ishimori vs. Johnny Impact
A két high-flyer még soha ezelőtt nem küzdött meg egymással, de arra számítani lehetett, hogy egy látványos mozdulatokkal teli mérkőzést fognak nyújtani. A végig kiélezett küzdelemből már majdnem Ishimori jött ki győztesen, ha a 450 Splash ugrása elől Impact nem tért volna ki. Johnny ezután egy Springboard Enzuigiri-vel lerúgta az ellenfelét, és befejezte a mérkőzést a Starship Pain mozdulatával. Az ünneplés azonban elmaradt, ugyanis megérkezett Jimmy Jacobs, és az ő szörnye Kongo Kong. Jimmy beküldte a ringbe Kong-ot, de ebből is Johnny jött ki győztesen. Jacobs és Kong inkább úgy döntöttek, távoznak az arénából.

A mérkőzést követően betekintést nyerhettünk Austin Aries és Alberto El Patron otthonába, ahol a két birkózó elmondta egymásról a véleményét, közeledvén az április 22-ei Redemption PPV felé. Aries bizonyítani szeretne azzal, hogy legyőzi El Patron-t, és az Impact Wrestling-et egy magasabb szintre emelné. Alberto úgy érzi Austin nem boldog, mert tudja, amíg nem győzi le őt, nem lesz igazi bajnoka a cégnek.

McKenzie az este másik főszereplőjét, Moose-t is meginterjúvolta. Moose biztos benne, hogy nem veszti el a táskáját Eli Drake ellen, és tudja, hogy a 2018-as év az ő éve lesz.

Az eheti GWN Flashback of the week rovatban újra megnézhettük Jay Lethal X-Division bajnoki címszerzését Kurt Angle ellen a 2007-es No Surrender PPV-n.

Az LAX a klubházukban ünnepelte a világszerte elért sikereiket. Konnan beszélt Santana-nak és Ortiz-nak arról, hogy vagy Eli Drake, vagy Moose ellen meg kell majd küzdeniük, de igazából nekik mindegy is hogy ki lesz az ellenfelük mert megállíthatatlanok.

Eli Drake vs. Moose – Case vs Case Match 
Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez. Moose akinek egy világbajnoki címmérkőzés, és Eli Drake akinek egy csapatbajnoki címmérkőzés van a birtokában, kockára tették egymás ellen a táskájukat. Azt már megszokhattuk, hogy Eli nem arról híres hogy tisztelje a közönséget meg az ellenfelét, és ez most sem volt másképp. Miután Drake lecsitította a közönséget, a két birkózó egymásnak is esett. A mérkőzés egy pontjáig sejteni sem lehetett ki jön ki győztesen ebből a párharcból, de ekkor Moose véletlenül a bírót találta el Drake helyett, aki az ütéstől a földre került. Ezt a lehetőséget Sami Callihan és az oVe is látta, és befutottak az arénába, hogy megtámadják Moose-t. A korábbi Grand Champion-nak Eddie Edwards sietett a segítségére, és elüldözte Sami-t és a Crist testvéreket a ringből. Callihan baseball ütője azonban a ringben maradt, és mivel a bíró ezt nem látta, Eli Drake használta is Moose ellen. Moose ezek után már nem tudta folytatni a mérkőzést, így Drake megszerezte a négyes számú táskát, és vele egy világbajnoki címmérkőzést.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.