Header Ads

IMPACT! 2018. Április 5. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban egy lépéssel közelebb kerülünk a Redemption PPV-hez, aminek a két főszereplője Austin Aries és Alberto El Patron lesz. Az este folyamán megnézhetjük, hogy készül a bajnok és kihívója a családja körében, Bobby Lashely a múlt heti vereség után újra kihívja Brian Cage-t, Moose és Eli Drake kockára teszik egymás ellen a táskájukat, Taiji Ishimori megküzd Johnny Impact-el, és Allie szembenéz a támadójával Su Yung-al.

Ahogy egyre közeledünk az idei első PPV gálához, a főesemény két résztvevője Austin Aries és Alberto El Patron közti viszály is úgy kezd kiélesedni. Aries mióta visszatért az Impact Wrestling-hez, a világbajnoki cím mellett a Grand bajnoki övet is elhódította Matt Sydal-től a múlt heti adásban. Nem is kérdés, hogy Austin kirobbanó formában van, de ugyan ez ellenfeléről is elmondható, aki még mindig magát tartja a szervezet igazi bajnokának, mivel ő nem egy mérkőzés alkalmával vesztette el az övet. Az április 22-én megrendezésre kerülő élő show két főszereplője most otthoni környezetben mondja el a véleményét a másikról.
Az elmúlt adás egyik, hanem a legjobban várt szegmense volt a Bobby Lashley és Brian Cage között kibontakozó rivalizáció. Lashley-nek már hosszú évek óta nem volt olyan ellenfele, aki csak egy kicsit is megközelítette volna az ő fizikumát. Brian Cage érkezésével azonban most ez is megtörtént. Cage debütálása óta még nem szólt senkihez, csak tette a dolgát, ami Lashley-nek nem is tetszik, főleg azok után, hogy az ő oVe elleni mérkőzésébe is beleavatkozott. A két nagyágyú egy hete megküzdött egymással, és a végig kiélezett párharcból végül Brian jött ki győztesen. Ez minden bizonnyal még inkább feldühítette Lashley-t, ugyanis a Walking Armageddon újra kihívja Cage-t a ma esti adásban.
A korábbi világbajnok, Eli Drake hiába nyert egy csapatbajnoki mérkőzést a Feast or Fired táskás mérkőzésen, nagyon nem örült ennek a lehetőségnek. Ez részben érthető is, ugyanis Chris Adonis távozásával jelenleg nincs olyan személy akivel megküzdhetne a Tag Team Champions LAX ellen. Drake ezért inkább úgy döntött, megpróbálja elcserélni a táskáját Moose-al, akinek egy világbajnoki címmérkőzés van a birtokában. Moose természetesen nem fogadta el Drake ajánlatát, de abba belement, hogy kockára teszi ellene a táskáját. Eli Drake és Moose ma este megküzdenek egymással, és a győztes egy csapatbajnoki és egy világbajnoki címmérkőzéssel lesz gazdagabb.
Sem Johnny Impact, sem Taiji Ishimori nincs jelenleg bajnoki cím közelében, ami szokatlan is ha az elmúlt hónapok történéseit nézzük. Ishimori nemrég még X-Division bajnok volt, Impact pedig sokáig volt első számú kihívója Eli Drake-nek, majd rögtön Austin Aries-nek is. A világbajnoki címszerzés azonban elmaradt, de Johnny nem tett le a céljáról, ő is bajnok akar lenni mint mindenki más. Talán csak egy valaki nincs ezzel a gondolattal ugyan így, az pedig Jimmy Jacobs. Jimmy azok után, hogy elérte a célját, és elő hozta Joseph Park-ból az Abyss énjét, máris új tervet eszelt ki. Hogy pontosan Johnny miként kerül a képbe még nem árulta el, de akár még erre is fény derülhet az Ishimori elleni mérkőzése után.
Allie alig hogy megszerezte a Knockouts Champion címet Laurel Van Ness-től, máris egy új személy miatt kell, hogy aggódjon. Su Yung megérkezésekkor rögtön megtámadta a bajnokot, majd a debütáló mérkőzését is egy pillanat alatt letudta Amber Nowa ellen. Allie újra el is bizonytalanodott a történtek után, és újra Gail Kim-hez fordult tanácsért. Gail biztatásának meg is lett az eredménye, ugyanis Allie az este folyamán szembe akar nézni Su Yung-al. 

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.