Header Ads

IMPACT! 2018. Április 26. - Összefoglaló

A csütörtök esti IMPACT! adásban egy új időszámítás kezdődött, mégpedig a Zero Fear éra. Az eheti epizódban minden a vasárnap esti Redemption PPV történéseit foglalta össze, az LAX visszavágót kért Eli Drake és Scott Steiner párosától, Allie kockára tette a bajnoki övét Taya Valkyrie ellen, Trevor Lee kihívta Brian Cage-t, megküzdött egymással Moose és Braxton Sutter, valamint folytatódott a viszály Eddie Edwards és az oVe között.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Egy rövid Redemption PPV-t összefoglaló videó után, Austin Aries beszédet tartott az Impact roster-ének tagjainak. Aries megsérült a Pentagon Jr. elleni küzdelme alatt, így felkötött karral mondta el beszédét, amiben arra tért ki, hogy még mindig ő a szervezet első számú bajnoka, mert nála van a Grand Championship cím. Moose ezt nem tűrte csendben, és félbe szakította Aries-t, majd a többiek is komolytalannak gondolták a korábbi világbajnok beszédét, és faképnél hagyták őt.

Brian Cage vs. Trevor Lee 
Trevor Lee vasárnap este nagyon kihúzta a gyufát azzal, hogy belekötött a szervezet eddig veretlen birkózójába, Brian Cage-be. Lee hiába érkezett barátjával, Caleb Konley-val a mérkőzésre, még így sem volt semmi esélye Cage ellen. Konley többször is próbált segíteni Lee-nek, de ezzel csak azt érte el, hogy Brian őt is parkolópályára tette. A találkozó vége most is Brian Cage befejező mozdulatával, a Drill Claw-al zárult, ami után Trevor Lee már nem tudta folytatni a meccset.

A szünetben Eddie Edwards megérkezett az épülethez, amit Tommy Dreamer furcsállt is, mondván Eddie-nek most a felesége mellett lenne a helye a kórházban. A korábbi világbajnok ezzel nem értett egyet, neki még mindig van egy rendezetlen ügye az oVe-vel.
Edwards meg is érkezett a ringbe, és szólt az oVe-nek, hogy fejezzék be, amit vasárnap este elkezdtek. Dave és Jake Crist meg is érkezett az arénába, és rögtön meg is támadták a kihívójukat. Eddie azonban fordítani tudott a helyzeten, de amikor már épp egy bambusz bottal revansot vett volna a testvéreken, egy videó jelent meg a kivetítőn. Sami Callihan a kórházban meglátogatta Alisha-t, amit Edwards látva rögtön sietett a felesége segítségére.

Az eheti GWN Flashback Moment of the Week rovatában újra átélhettük a Steiner Brothers és a Team 3D egy korábbi Bound for Glory-n vívott elképesztő Table Match-ét.

Ezen szegmens után, a Redemption PPV-n visszatérő DJZ-ről láthattunk egy rövid videót. DJZ közel egy évet kellett hogy kihagyjon, mivel két súlyos sérülést is elszenvedett még tavaly.

Moose vs. Braxton Sutter  
Braxton Sutter múlt vasárnap nem azt a választ kapta Su Yung-tól amit szeretett volna, és a Moose elleni összecsapása sem úgy sikerült mint ahogy azt ő eltervezte. Sutter érkezett elsőnek a ringbe, aki  bár akart valami fontosat közölni a rajongókkal, ezt nem tudta megtenni, mert Moose félbeszakította ebben. A korábbi Grand Champion könnyedén legyőzte ellenfelét, egy hatalmas Spear-el. Moose a győzelme után mikrofont ragadott, és gratulált Pentagon Jr.-nak a világbajnoki címszerzéséhez, de figyelmeztette, hogy ő "Mr. Impact Wrestling" lesz az, aki meg fogja fosztani a bajnoki övtől a luchadort.
A backstage-ben Matt Sydal interjút adott Mckenzie Mitchell-nek. Sydal elmondta, hogy a Redemption PPV sikerült megtartani az X-Division bajnoki címet, és ehhez nem volt szüksége Josh Mathews-ra sem. Egy hét múlva Taiji Ishimori ellen kell ugyan ezt megtennie. Az interjú egy váratlan eset miatt félbeszakadt. A bírók egy földön fekvő eszméletlen emberhez kérnek segítséget, akinek a mellkasán egy piros alapon, fekete "X"-et találtak .

Az LAX klubházban még mindig feszült volt a hangulat, Santana és Ortiz nem tudja hol lehet Konnan. Santana elkezdett gyanakodni Homicide-ra és úgy gondolta, elárulta a csapatot. Ortiz kérte társát, hogy szedje össze magát, mert most az a legfontosabb, hogy vissza nyerjék a csapatbajnoki címet Eli Drake és Scott Steiner párosától.

Allie (c) vs. Taya Valkyrie - Impact Knockouts Championship
Allie alig hogy megvédte a bajnoki övét Su Yung ellen a Redemption PPV-n, máris új kihívóval kellett szembenéznie. Taya Valkyrie azok után, hogy legyőzte Kiera Hogan-t, most a Knockouts Championship cím megszerzését tűzte ki céljául. Erre minden esélye meg is volt a Lucha Royalty-nak, azonban Allie Best Superkick Ever mozdulat után, amit egy Codebreaker követett már nem tudta folytatni a mérkőzést. Allie azonban nem tudta sokáig ünnepelni a győzelmét, ugyanis megjelentek az arénában Su Yung élőhalott koszorús lányai, akik egy koporsót hoztak magukkal. Ekkor egy pillanatra elsötétültek a fények, és előbukkant Yung, aki megtámadta hátulról a női bajnokot. Ezek után újra sötétségbe borult minden, és megérkezett Rosemary, aki segített a bajbajutott Allie-nek. A Demon Assassin és az Undead Bride egymás szemébe néztek, de több nem történt, ugyanis a harmadik elsötétedéskor Su Yung eltűnt a ringből.

A szünetben KM felkereste Fallah Bahh-t és bocsánatot kért tőle, amiért korábban lekövérszte. KM olyannyira komolyan gondolta a dolgot, hogy jövő héten csapattársa lenne Bahh-nak egy csapatmérkőzésen.

Eddie Edwards megérkezett a kórházba feleségéhez, de Alisha elmondta neki, hogy nem történt semmi, Callihan csak beszélni szeretett volna vele. Edwards nem hisz neki, és megkereste Sami-t a kórtermében, majd meg is támadta őt.

Eli Drake & Scott Steiner (c) vs. LAX - Impact World Tag Team Championship
Scott Steiner a mérkőzés előtt szólt pár szót a rajongókhoz, mégpedig, hogy ő megmondta, hogy bajnok lesz vasárnap este, és ez így is lett. Ez után megékezett a ringbe Ortiz és Santana, akik látszólag még mindig nem tudják, megérteni, hová tűnt Konnan. Amíg a két csapat egymással volt elfoglalva, Josh Mathes bejelentette, hogy Eddie Edwards-ot letartóztatták a kórházi incidensét követően. Eközben Eli Drake és Scott Steiner sikeresen megvédte a csapatbajnoki címet az LAX ellen. Drake a mérkőzés előtt nem akart beszélni a közönséghez, de a győzelmet követően elmondta, hogy ez egy nagyon könnyű győzelem volt. Majd azzal folytatta, hogy nem csak a csapatbajnoki, de a világbajnoki cím is hamarosan hozzá fog kerülni, mivel nála van a kötelező kihívó jogot tartalmazó táska. Austin Aries érkezett meg a ringhez, aki szerint a legnagyobb bajnoki cím a Grand Championship, és azt ő birtokolja. Majd leszögezte Drake-nek, hogy vissza fogja nyerni az övet, amit vasárnap este elvesztett. Ekkor végszóra megérkezett az új világbajnok Pentagon Jr. akit azonban megtámadott Scott Steiner és Eli Drake. Pentagon és Aries fordítani tudott a kialakult helyzeten, és miután kiejtették a csapatbajnokokat a ringből, még egyszer utoljára egymásnak feszültek.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.