Header Ads

IMPACT! 2018. Április 26. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban minden az elmúlt vasárnap történéseiről fog szólni. A Redemption PPV-n gazdát cserélt a világbajnoki és a csapatbajnoki cím is, aminek minden bizonnyal lesz még visszhangja. Az este folyamán az LAX revansot szeretne venni Eli Drake és Scott Steiner párosán, és Allie is új kihívót kap magának Taya Valkyrie személyében.

A Redemption PPV több felejthetetlen pillanat miatt is emlékezetes marad, ilyen például a gála főmérkőzése is. Vasárnap este mindenki nagy meglepetésére, a Lucha Underground szervezet birkózója, Pentagon Jr. legyőzte Austin Aries-t, és ezzel megszerezte az Impact World Championship címet. Erre korábban még nem került sor az Impact Zone-ban, hogy egy maszkos luchador birtokolja a cég legnagyobb címét. Pentagon Jr., Austin Aries 102 napos uralkodásának vetett véget, egy olyan három emberes mérkőzésben, amiben a testvére, Fenix is részt vett. Ezzel egy új korszak veszi kezdetét, a cég történelmében, ami minden bizonnyal fog még további meglepetéseket eredményezni. 
Az már önmagában is egy nagyszerű dolog, hogy a legendás Scott Steiner újra feltűnt az Impact Zone-ban, az viszont, hogy még Eli Drake csapattársaként megtudta szerezni a csapatbajnoki címet az LAX-től már csak hab a tortán. Steiner egy nagyon megosztó személyiség, lehet őt utálni vagy szeretni, de azt el kell ismerni, hogy 55 évesen is egy üde színfoltja a birkózó közösségnek, aki még a mai napig is tud meglepetést okozni. Az, hogy megszerezte a Tag Team bajnoki címet, java részt Eli Drake-nek köszönhető, de aki ennyi idősen is képes a Frankensteiner mozdulatot tökéletesen végrehajtani, az mindenképp tiszteletre méltó. Az LAX azonban nem tudja ezt olyan könnyedén elfogadni, és rögtön a PPV utáni első adásban vissza akarja szerezni a csapatbajnoki címet. Santana és Ortiz nem tudott összpontosítani a mérkőzésre, mert egy váratlan telefonhívásból kellett megtudniuk, hogy a banda vezetője Konnan nem tud nekik segíteni az este folyamán. A ma esti adásból minden bizonnyal azt is megtudhatjuk, hogy Konnan miért kényszerült távol maradni a Redemption gáláról.
Allie vasárnap este Su Yung legyőzésével bebizonyította önmagának és a rajongóknak, hogy nem papírbajnok, és méltó a Knockouts cím viselésére. Az aktuális bajnok azonban nem dőlhet hátra, máris új kihívóval kell szembenéznie. Taya Valkyrie a Redemption PPV-n Kiera Hogan-t utasította maga mögé, most pedig arra készül, hogy elhódítsa a bajnoki övet Allie-től. Kettőjük párharcát valószínű Tessa Blanchard is figyelemmel fogja kísérni, aki vasárnap este debütált az Impact Wrestling-nél, azzal a szándékkal, hogy megszerezze a Knockouts Championship címet.

Az adásból minden bizonnyal azt is megtudhatjuk miként folytatódik Eddie Edwards és az oVe viszálya. Eddie megtorolta a sérelmeit Sami Callihan-en, de őt ismerve, ezt nem fogja szó nélkül annyiban hagyni.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.