Header Ads

IMPACT! 2018. Április 22. - Redemption PPV - Előzetes

A mai napon rendezi meg az Impact Wrestling az idei első nagyszabású PPV-jét a Redemption-t. A gálán több bajnoki cím is terítékre kerül, köztük a világbajnoki, amit Austin Aries tesz kockára a Lucha Underground szervezet két birkózója, Pentagon Jr. és Fenix ellen.

A 2018-as év a feltámadás éve az Impact Wrestling-nek. A tavaly bekövetkezett tulajdonosváltás nem ment a legzökkenőmentesebben, amit a rajongók is megtapasztalhattak, a rengeteg távozó és a cég körül kialakult problémák következtében. Az idei év azonban merőben más mint a tavalyi, Jeff Jarrett távozása után egy teljesen új vezetőség vette át az irányítást. Don Callis és Scott D'Amore mindent megtesz annak érdekében, hogy a korábban felépített brand újra az élvonalba kerüljön. A változásoknak szemmel láthatóan meglett az eredménye, az idei adások hétről hétre több nézőt ültettek a TV képernyők elé. Ez részben köszönhető annak is, hogy a szervezet egyre több partnerrel kötött megállapodást, és annak is, hogy több jól ismert birkózó is visszatért az Impact Zone-ba, köztük az aktuális világbajnok Austin Aries is. Az új vezetőség a már megszokott PPV-ken is szeretne változtatni, így az ilyenkor esedékes Lockdown-t, most egy teljesen új gálára cserélték, ami a Redemption nevet kapta. Lássuk mivel készülnek az IMPACT! sztárjai erre az estére.
Az eredeti tervet, miszerint Alberto El Patron megküzdhetett volna a világbajnoki címért Austin Aries-el, teljesen keresztbe húzta a mexikói birkózó azzal, hogy nem jelent meg a WrestleCon gálán. A szervezet kénytelen volt átírni a forgatókönyvet, és keresni Aries-nek egy megfelelő ellenfelet a ma esti élő show-ra. A döntés hamar megszületett, mivel a rajongóknak nagyon tetszett a WrestleCon gálán Austin Aries és a két Lucha Underground birkózó, Pentagon Jr. és Fenix meccse, így erre módosították a vasárnapi világbajnoki címmérkőzést. Aries-nek nem lesz egyszerű dolga ha meg akarja tartani az övét, elég csak visszagondolni a két héttel ezelőtti találkozóra, ahol Pentagon Jr. jött ki győztesen hármójuk összecsapásából.
Matt Sydal azzal, hogy legyőzte EC3-t, és Taiji Ishimori-t, ő lett a szervezet első olyan bajnoka, aki egyszerre birtokolhatta az X-Division és a Grand bajnoki címet. Sydal-t azóta Austin Aries megfosztotta a Grand Championship címtől, most pedig az X-Division övére is egy korábbi bajnok pályázik. Petey Williams megszerezte a Feast or Fired táskás mérkőzésen a kihívó jogot Sydal ellen, aki most élt is a lehetőségével, és kihívta az aktuális bajnokot.
A korábbi Impact World Champion Eli Drake, miután Austin Aries megfosztotta az övétől, elindult a Feast or Fired mérkőzésen, hogy vissza szerezze a bajnoki címét. A mérkőzésen Drake meg is szerezte az 1-es számú táskát, de az nem azt tartalmazta, amire ő vágyott. Eli egy csapatbajnoki címmérkőzéssel gazdagodott, de Chris Adonis távozása miatt, ennek a lehetőségnek abszolút nem tudott örülni. Meg is próbálta elcserélni a táskát Moose-al, akinek a világbajnoki cím kihívó joga volt a birtokában, de a korábbi Grand Champion ebbe nem ment bele. Moose ehelyett kihívta Drake-et egy mérkőzésre, ahol a táskájuk volt a tét, de ezt elvesztette, ugyanis az oVe közbeavatkozott a meccsükbe. Drake immáron két táska birtokosa, de Konnan-t és az LAX-et ez nem érdekli, őket csak az foglalkoztatta, hogy ki lesz az ellenfelük a ma esti gálán. Ekkor Drake bemutatta új partnerét, aki nem más volt mint a legendás Scott Steiner, aki közel egy év után újra visszatért az Impact Zone-ba, hogy segítsen Eli Drake-nek a csapatbajnoki cím megszerzésében.
Az este folyamán terítékre kerül a Knockouts Championship cím is, Allie kockára teszi bajnoki övét, a nem rég debütáló Su Yung ellen. Allie önbizalma kezdett megjönni azok után, hogy Laurel Van Ness-től elhódította a bajnoki címet. Ekkor azonban megérkezett Su Yung, aki minden ok nélkül megtámadta a lányt, amiben Braxton Sutter is partnere volt. Allie most bizonyítani szeretné a rátermettségét a rajongóinak és a mentorának Gail Kim-nek azzal, hogy újra szembenéz Su Yung-al.
Eddie Edwards mikor balesetet szenvedett Sami Callihan félresikerült mozdulatától, még senki nem gondolta volna, hogy ebből az idei év eddigi legjobb feudja fog kibontakozni. A korábbi világbajnok többször is megpróbált revansot venni támadóján, de egyedül mindig kevésnek bizonyult, ugyanis Sami-nek mindig segítségére van Dave és Jake Crist. Most azonban már más a helyzet, mivel Moose-t is megtámadta az oVe mikor épp a táskáját tette kockára Eli Drake ellen. Hogy még kiegyenlítettebb legyen a felállás, két hete egy harmadik személy is csatlakozott hozzájuk, mégpedig a Hardcore legenda Tommy Dreamer. A két csapat most először az Impact Wrestling történelmében egy a Dreamer által szabadalmaztatott House of Hardcore mérkőzés keretein belül küzd majd meg egymással.
Az Impact Wrestling X-Division sztárjai sem maradnak mérkőzés nélkül az este folyamán. A három korábbi bajnok Taiji Ishimori, DJZ, Trevor Lee, a tavalyi Super X Cup győztes Dezmond Xavier, és az AAA-ből jól ismert El Hijo Del Fantasma csap össze egymással. Ez már önmagában is egy kiváló felállás lenne, de a mérkőzés hat emberes lesz, a high-flyer-ekhez az idén még megállíthatatlan Brian Cage is csatlakozik.
Nem csak Pentagon Jr. és Fenix lesz jelen a Lucha Underground szervezettől az este folyamán, ugyanis Aerostar és Drago megküzd egymással az Impact Zone-ban. Drago neve  ismerős lehet az IMPACT! rajongói számára, mivel ő már korábban többször is fellépett az Impact Wrestling-nél. Aerostar szintén nagy népszerűségnek örvend a rajongók körében, az egyedi megjelenése, és elképesztő látványos mozdulatai miatt. Mindketten részt vettek az idei WrestleCon gálán, igaz akkor még egy csapatban küzdöttek meg az Impact Wrestling birkózói ellen. 

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.