Header Ads

IMPACT! 2018. Április 19. - Összefoglaló

A csütörtök esti IMPACT! adással elérkezett az Impact Wrestling a Redemption PPV előtti utolsó epizódhoz, amiben egy csapatmérkőzésen Braxton Sutter és Su Yung kiállt Fallah Bahh és Kiera Hogan párosa ellen, KM új ellenfelet keresett magának, Johnny Impact szembe nézett Kongo Kong-al, és az este folyamán újra megnézhettük Austin Aries, Pentagon Jr. és Fenix WrestleCon gálán vívott mérkőzését.


A teljes adás itt és itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Egy rövid Redemption PPV-t bemutató videóval indult az adás, amiben a mérkőzés résztvevői is elmondták az eseménnyel kapcsolatos gondolataikat.

Braxton Sutter & Su Yung vs. Fallah Bahh & Kiera Hogan
A nemrég debütáló Su Yung, a vasárnapi Knockouts Championship mérkőzése előtt, még Braxton Sutter-el közösen részt vett egy csapatmérkőzésen Kiera Hogan és Fallah Bahh párosa ellen. Bahh és Kiera kiválóan össze tudott dolgozni egymással, de Su Yung inkább egyedül szeretett volna érvényesülni. Meg is próbálta használni a már megszokott Panic Switch mozdulatát, de először Kiera kitért előle. Ekkor Yung megütötte Fallah Bahh-t a bambuszbotjával, amíg a bíró nem figyelt oda, majd jött Braxton, aki végül kilökte őt a ringből. Mikor Kiera egyedül maradt, Su Yung másodjára már végre tudta rajt hajtani a Panic Switch-et, Kiera-n, amivel meg is nyerte a mérkőzést. A meccs után mikor Yung és Braxton távozott volna az arénából, megékezett Allie, aki rögtön meg is támadta a vasárnapi ellenfelét. Végül a bíróknak kellett közbeavatkozniuk, hogy szétválasszák a két lányt.

A szünetben az LAX klubházban Konnan elmondta Santana-nak és Ortiz-nak, hogy készüljenek fel a Redemption PPV-re, de Steiner miatt nem kell aggódniuk mert kiszámíthatatlan. Az sem biztos, hogy megjelenik, de az is lehet, hogy Eli Drake-et is meg fogja támadni.
A backstage-ben McKenzie interjút készített Jimmy Jacobs-al és Kongo Kong-al. Jimmy megdicséri McKenzie-t, hogy milyen szép, és állítása szerint ezért kap meg mindent, ugyanígy Johnny Impact is. Kongo Kong azonban nem ilyen, és az este folyamán el fogja csúfítani Johnny szép arcát, még az is lehet, hogy a szemét is ki fogja nyomni.

Az eheti GWN Flashback of the Week rovatban újra átélhettük Kurt Angle egy korábbi Bound for Glory gálán aratott győzelmét Bobby Roode felett.


Brian Cage vs. KM
KM egy nyílt kihívással érkezett a ringbe, hogy egy igazi nagy tehetség ellen méretesse meg magát. A tehetség meg is jelent az arénában Brian Cage személyében, akivel viszont KM nem szeretett volna megküzdeni, helyette inkább javasolta, hogy eddzen egyet a Gold's Gym-ben. Brian megállította az ép távozni akaró KM-et, és pillanatok alatt legyőzte őt, egy új, Brock Lesnar F5 finisher-éhez hasonló mozdulattal.


Johnny Impact vs. Kongo Kong
Az Impact Wrestling új szörnye, és Jimmy Jacobs érkeztek először a ringbe, majd Johnny Impact, aki szokásához híven, most is megajándékozott egy rajongót a napszemüvegével. Johnny a technikás mozdulatainak köszönhetően, könnyen ki tudott térni Kong támadásai elől, de elég volt egyszer hibáznia, amit Kongo Kong szemfülesen ki is használt. Impact megpróbált ráugrani az óriásra a ring sarkánál lévő lépcsőröl, de Kong ellökte őt, majd a bírót is megtámadta, aminek következtében diszkvalifikálták a mérkőzésből. Ez Jimmy-t, és üdvöskéjét azonban nem hatotta meg, helyette a lépcsőt feltették a ring oldalához, aminek Kongo Kong fejjel nekidobta Johnny Impact-et. Johnny orra megsérült az eset közben, amit az orvosoknak kellett ellátni a mérkőzést követően.


McKenzie következő interjú alanya Eli Drake volt, aki nem szomorkodik azon, hogy Austin Aries megfosztotta a világbajnoki címétől, ugyanis az Impact Wrestling történelmében ő az egyedüli személy aki két táskát is birtokolhat. Scott Steiner is csatlakozott hozzájuk, aki kedveli Drake stílusát, és segíteni fog neki vasárnap, hogy megszerezze a csapatbajnoki címet.


Austin Aries(c) vs. Pentagon Jr. vs. Fenix 
Az adás végén újra megnézhettük az április 6-ai WrestleCon gála főmeccsét, ami a meghirdetett felállás helyett, három emberes mérkőzésé vált, mivel Alberto El Patron nem jelent meg az eseményen. A két Lucha Underground birkózó és Austin Aries elképesztő látványos meccset vívott egymással, amiből végül Pentagon Jr. jött ki győztesen, ugyanis sikerült kikopogtatnia Fenix-et. A felek vasárnap újra szembe néznek egymással az Impact Zone-ban, de akkor már az Impact World Championship cím lesz a tét.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.