Header Ads

IMPACT! 2018. Április 19. - Előzetes

Elérkeztünk az utolsó Redemption előtti IMPACT! adáshoz, amiben mindent megtudhatunk a varárnapi mérkőzésekkel kapcsolatban, Johnny Impact megküzd Kongo Kong-al, láthatunk egy csapatmérkőzést Braxton Sutter és Su Yung valamint Fallah Bahh és Kiera Hogan között, és az este folyamán újra ringbe lép Brian Cage is.

Vasárnap rendezi meg az Impact Wrestling az idei első nagyszabású PPV-jét a Redemption-t, aminek a jól megszokott Orlando-i Universal Studio biztosítja a helyszínét. A gálán a Grand Chapionship címen kívül az összes bajnoki öv terítékre kerül, köztük a világbajnoki is, amit Austin Aries a Lucha Underground szervezet két birkózója, Pentagon Jr. és Fenix ellen kell, hogy megvédjen.  Az este folyamán fény derül az összes mérkőzéssel kapcsolatos részletekre, és mindent megtudhatunk a vasárnapi gálával kapcsolatban.
Johnny Impact az egyik olyan birkózó az aktív rosterből, akinek még nincs meghirdetve mérkőzése a Redemption PPV-re, de ez könnyen megváltozhat az esti Kongo Kong elleni összecsapása után. Jimmy Jacobs miután előcsalogatta Jospeh Park-ból az Abyss énjét, új személyt szemelt ki a szörnyének Kongo Kong-nak. Ez nem más mint Johnny Impact, aki viszont Park-al ellentétben rögtön szembenézett az óriással, olyannyira, hogy ő maga hívta ki egy mérkőzésre az elmúlt adásban.
Su Yung a semmiből érkezett meg az Impact Zone-ba, és kötött bele a szervezet női bajnokába Allie-be. Yung miután pillanatok alatt legyőzte Allie-t és Amber Nova-t, megkapta a kihívó jogot a Knockouts Championship címre, amivel vasárnap élni is fog. Előtte azonban még lesz egy csapatmérkőzése Braxton Sutter-el közösen, Fallah Bahh és Kiera Hogan párosa ellen. 
Mióta Brian Cage megérkezett az Impact Wrestling-hez, még nem tudta megállítani senki. A legnagyobb esélye talán a négyszeres világbajnoknak Bobby Lashley-nek volt, azonban ő is alulmaradt a géppel szemben. A korábbi bajnokok közül EC3 is, és a WrestleCon gálán Eli Drake is megpróbálta legyőzni Cage-t, de egyelőre nekik sem sikerült megállítaniuk a cég új fenevadát. Brian Cage ma este újra ringbe lép, hogy növelje a veretlenségi sorozatát.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling
 

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.