Header Ads

IMPACT! 2018. Április 12. - Összefoglaló

A csütörtök esti IMPACT adásban kiderült ki Eli Drake új csapattársa, Moose megküzdött Sami Callihan-nel, Josh Mathews kihívta Petey Williams-et, láthattunk egy csapatmérkőzést KM, Caleb Konley és Trevor Lee valamint Richard Justice, Fallah Bahh, és Tyrus között, végül pedig Rosemary egy Demon's Dance mérkőzésre invitálta Taya Valkyrie-t.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

A múlt pénteki WrestleCon gála rövid összefoglaló videójával indult az adás, majd Eli Drake érkezett a ringbe, aki Moose legyőzésével immáron két táska birtokosa. Drake elmondta, hogy habár már rendelkezett egy kötelező kihívó joggal a csapatbajnoki címre, a partnere Chris Adonis távozott a cégtől, így ki kellett találna egy új ötletet. Ekkor úgy döntött, megszerezi a világbajnoki címmérkőzést tartalmazó táskát Moose-tól és ez sikerült is neki, mivel ő egy győztes típus, annak ellenére, hogy Austin Aries megfosztotta őt a világbajnoki címétől. Austin-nak lehet akár 58 db öve is, az sem érdekli, ugyanis ő nála két címmérkőzést tartalmazó táska is van. Ekkor azonban megérkezett az LAX, akik félbeszakították Eli Drake-et. Konnan kíváncsi volt, hogy ki lesz Drake partnere a Redemption PPV-n, egy olyan páros ellen mint Santana és Ortiz. Drake erre, csak annyit mondott, hogy Konnan jól ismeri az ő partnerét, ugyanis a világ egyik legnagyobb Tag Team bajnoka. Ekkor felcsendült Scott Steiner bevonulózenéje, aki a tavalyi Slammiversary PPV után visszatért az Impact Zone-ba. Big Poppa Pump elmondta, hogy valahányszor valakinek szét kell rúgni a hátsóját, akkor szólnak neki és most Eli is pontosan ezt tette. A két ex-NWO tag hamar szóváltásba eredt, de Konnan figyelmeztette Drake-et, hogy ne bízzon meg Steiner-ben, mert még az is lehet, hogy meg sem fog jelenni az április 22-ei gálán. Eli ekkor azzal zárta a mondandóját, hogy korábban a Steiner Brothers volt a legjobb Tag Team de most már az övék az, ami ugye természetesen az élete ténye. Majd megszólalt Drake bevonulózenéje, de mielőtt az új csapat távozott volna, Konnan kérte a vezetőséget, hogy ne egy ex-bajnok zenéje szóljon, hanem az aktuális bajnokoké.

A szünetben Josh Mathews elkezdett készülni a Petey Williams elleni meccsére, addig pedig az eheti Flashback of the week rovatban megnézhettük Rosemary Knockouts Championship címszerzését Jade ellen egy Six-Side of Steel mérkőzésen.

Sami Callihan vs. Moose
Moose egy hete elvesztette azt a lehetőséget, ami ahhoz kellett volna, hogy egy lépéssel közelebb kerüljön a világbajnoki címhez. Ez Sami Callihan-nek és az oVe-nek volt köszönhető, így Moose kihívta Callihan-t egy mérkőzésre. A felek rögtön egymásnak is estek, de Sami nem sokáig küzdött tisztességesen, helyette inkább a baseball ütőjéhez nyúlt, és leütötte vele Moose-t. A bíró rögtön diszkvalifikálta Callihan-t, de őt ez nem zavartatta, folytatta amit elkezdetett, és még a Crist testvérek is a segítségére siettek. A bajbajutott Moose-t Eddie Edwards próbálta megmenteni, de ő sem tudott sokat tenni az emberelőnyben lévő oVe ellen. Eddie felesége, Alisha is berohant a ringbe, hogy megvédje a férjét, de Sami-t nem hatotta meg a lány, már őt is készült volna megtámadni, mikor elsötétült az aréna. Ekkor a semmiből megjelent a Hardcore legenda Tommy Dreamer, és egy bambuszbottal rendet tett a ringben. Dreamer bejelentette, hogy a Redemptin PPV-n Moose-al és Eddie Edwards-al közösen egy House of Hardcore mérkőzésen meg fognak küzdeni az oVe-vel.

Josh Mathews vs. Petey Williams
Az Impact Wrestling kommentátora érkezett először a ringbe, az aktuális X-Division Champion Matt Sydal kíséretében. Petey Williams is megérkezett a ringbe, de percekig várnia kellett a küzdelemre, ugyanis Mathews ki-be ugrált a kötelek közül, mondván neki még nyújtania kell. Ezt Petey egy idő után megelégelte, és megpróbálta megtámadni Josh-t, de Sydal folyton elterelte a figyelmét. A bíró ezt még elnézte a bajnoknak, de amikor Petey megpróbálta bevinni Josh-nak a Canadian Destroyer-t Matt megrúgta Williams-t, így a második mérkőzés is diszkvalifikációval ért véget.

A backstage-ben McKenzie interjút készített Johnny Impact-el, a múlt heti incidensével kapcsolatban. Johnny-nem tudta befejezni a mondandóját, mert újra félbeszakította Jimmy Jacobs. Szó szót követett, majd Johnny Impact kihívta egy mérkőzésre Kongo Kong-ot, ami a jövő heti adásban kerül megrendezésre.

Trevor Lee & Caleb Konley & KM vs. Fallah Bahh & Richard Justice & Tyrus
Az egész sztori ott kezdődött, hogy KM múlt héten minden ok nélkül belekötött a cég tartalék birkózójába, Richard Justice-ba. Richard-ot felkarolta Fallah Bahh és Tyrus, akik így már hárman készen voltak szembenézni a Cult of Lee és KM alkotta trióval. Lee és Konley próbálta kihasználni, hogy Justice még nem rendelkezik akkora ringbeli tapasztalattal, de még így sem tudtak diadalmaskodni az ellenfél csapatán. Tyrus és Bahh remekül össze dolgoztak, aminek meg is lett az eredménye. Bahh a kötélről ugorva ült rá KM-re, aki ezek után már nem tudta folytatni a mérkőzést.

Taya Valkyrie vs. Rosemary – Demon’s Dance Match
A tavaly kezdődő feud most bontakozott csak ki igazán, egy olyan mérkőzéstípusban, ahol nem voltak szabályok, és bármi megengedett volt. A Knockouts divízió két legjobb birkózójának összecsapása a vártnál is jobban sikerült. A lányok végig nem kímélve egymást kápráztatták el a közönséget, akiknek nem is volt okuk panaszra. Rosemary és Taya kezdetben székekkel estek egymásnak, majd ezt felcserélte a létra, és legvégül egy asztal is bekerült a ringbe. A korábbi női bajnok felállította a ring sarkához az asztalt, de Taya ekkor fordítani tudott, és megpróbálta bevinni a Road to Valhalla mozdulatát a kötél tetejéről. Ez azonban nem sikerült neki, és Rosemary az asztalba Piledrive-olta ellenfelét, ami után a Lucha Royalty már nem tudta folytatni a küzdelmet.

Az adás zárásaként, egy összefoglalóban a WrestleCon legfontosabb pillanatit élhettük át újra, köztük Alberto El Patron utolsó szereplését a céggel, miután a Redemption PPV sajtókonferenciája után már nem volt hajlandó megjelenni a Lucha Underground elleni főmérkőzésen.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.