Header Ads

IMPACT! 2018. Április 12. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban folytatódik a viszály Rosemary és Taya Valkyrie között, megküzd egymással Moose és Sami Callihan, Josh Mathews kihívja Petey Williams-t, valamint láthatunk egy csapatmérkőzést Fallah Bahh, Tyrus, Richard Juctice és KM Trevor Lee, Caleb Konley között.

Taya Valkyrie és Rosemary már jó ideje nem tudott pontot tenni az ügyük végére. Erre a Bound for Glory-n került volna sor egy Red Wedding mérkőzésen, de Taya akkor nem tudott elutazni Kanadába. Most, pár hónappal később a két lány újra egymásra talált, hogy befejezzék amit még tavaly elkezdtek. Rosemary egy Demon's Dance mérkőzésre invitálta Taya-t, ahol nem lesznek szabályok, az győz aki kikopogtatja, vagy feladásra kényszeríti a másikat.
Moose a múltheti adásban élete lehetőségét tette kockára Eli Drake ellen, aminek meg is lett az ára. A korábbi Grand Champion-t a mérkőzés közben megtámadta az oVe és Sami Callihan, aminek következtében Eli megszerezte tőle a világbajnoki címmérkőzést tartalmazó táskát. Moose természetesen ezt nem hagyja annyiban és megküzd Sami-vel a ma esti adásban.
Josh Mathews egy rövid ideig megtapasztalhatta milyen érzés Grand bajnoknak lenni. Ez a ciklus azonban nem tartott sokáig, ugyanis a világbajnok kihívta Matt Sydal-t egy Title vs. Title mérkőzésre, hogy gyarapíthassa gyűjteményt a Grand bajnoki övvel. Josh hiába próbált közbeavatkozni a mérkőzésbe, Aries legyőzte Sydal-t, aminek a kommentátor nagyon nem örült. De leginkább Petey Williams-re dühös, aki megakadályozta abban, hogy segítsen Sydal-nek. Josh Mathews egy hete figyelmeztetett mindenkit, hogy ő egy képzett birkózó, és úgy döntött, kihívja egy mérkőzésre a Canadian Destroyer-t.
Egy hete KM minden előzmény nélkül belekötött a szervezet tartalék birkózójába, Richard Justice-ba. A szóváltásuk végén KM meg is támadta Richard-ot, akinek Fallah Bahh sietett a segítségére. Itt viszont nem ért véget a dolog, megérkezett a Cult of Lee is, és ők is beszálltak a párharcba. Végül Tyrus-nak kellett rendet tenni, aki besegített Bahh-nak és Justice-nak. A két trió ma este egy csapatmérkőzésben újra szembe néz egymással.

Az este folyamán minden bizonnyal több részletet is megtudhatunk Alberto El Patron távozásával kapcsolatban, aminek következtében az április 22-ei Redemption PPV főmérkőzését meg kellett módosítani. Az adásból várhatóan azt is megtudhatjuk, hogy Bobby Lashley mit reagál két egymás utáni vereségére Brian Cage ellen.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.