Header Ads

Elhunyt a WWE Hall of Famer Johnny Valiant

A WWE mély fájdalommal jelentette be a 71 évesen elhunyt WWE Hall of Famer “Luscious” Johnny Valiant halálhírét.
(Fotó: WWE)
Valiant 1969-ben Detroitban kezdte birkózó karrierjét a WWE Hall of Famer The Sheik szervezeténél, ahol a birkózás mellett bíráskodott és a ring összeszerelésében is részt vett. Miután megtanulta az alapokat több, mint 20 territóriumban birkózott ide értve a WWE-t is.

1974-ben a The Valiant Brothers "Luscious" Johhnny és "Handsome" Jimmy megnyerték a World Tag Team Bajnoki Címeket, amelyeket több, mint egy évig birtokoltak. 1979-ben újra megnyerte ezeket az öveket "Gentleman" Jerry Valiant-tal, akkoriban a WWE Hall of Famer Captain Lou Albano menedzselte.

Nem sokkal később Albanohoz hasonlóan ő is menedzser lett az AWA-ben, majd 1985-ben visszatért a WWE-hez. Itt már menedzserként segítette csúcsra juttatni Greg Valentine és Brutus Beefcake duóját, akik hozzá hasonlóan megnyerték a World Tag Team Bajnoki Címeket. Később támogatta a kanadai erős ember Dino Bravot és a Demolitiont is.

Valiant később kommentátori szerepeket is elvállalt, majd visszatért az AWA-hez 1989-ben. A neve 1996-ban vált halhatatlanná, amikor beavatták a WWE Hall of Famebe.

Legendát április 4-én szerdán hajnalban érte haláleset, miután elütötte egy teherautó Ross Townshipben. Az emlékét örökké megőrizzük!

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.