Header Ads

BREAKING: Alberto El Patron-t kirúgta az Impact Wrestling!

Péntek este rendezte meg az Impact Wrestling a Lucha Underground elleni mérkőzéseit az idei WrestleCon gálán. Alberto El Patron-nak ezen a rendezvényen főmérkőzése lett volna, azonban a mexikói szupersztár betegségre hivatkozva lemondta azt.

Fotó: ImpactWrestling
A tegnap este megrendezésre kerülő Impact Wrestling vs. Lucha Underground rendezvényre meghirdetett Austin Aries & Fenix vs. Alberto El Patron & Pentagon Jr. nem úgy alakult, ahogyan azt a vezetőség eltervezte. A korábbi világbajnok Alberto El Patron nem jelent meg a gálán betegségre hivatkozva, így Austin Aries vs. Fenix vs. Pentagon Jr. mérkőzésre kellett módosítani a nem várt helyzetet. Alberto kifogása azért is érdekes, mert pár órával az esemény előtt még a városban volt, és rész vett a Redemption PPV sajtótájékoztatóján Austin Aries-el, sőt még egy videóból az is kiderült, hogy a nap folyamán már ott volt a WrestleCon helyszínén is. 
Ed Nordholm az Impact Wrestling elnöke ugyan abban a szállodában szállt meg, amiben Alberto. Ed természetesen ellenőrizni is próbálta El Patron-t, de nem járt sikerrel.  
Alberto El Patron-t ezek után azonnali hatállyal kirúgták az Impact Wrestling-től. A mexikói birkózó nem most kerül először ilyen helyzetbe a céggel, elég csak visszaemlékezni a tavaly nyáron történt repülőtéri incidensére. Akkor a vezetőség felfüggesztette Alberto-t, most azonban ennél jóval súlyosabb következményekkel kellett szembesülnie. Az Impact Wrestling-nek ezek után át kell írnia a forgatókönyvet a két hét múlva megrendezésre kerülő Redemption PPV-re, mivel El Patron már meg volt erre az eseményre hirdetve. Ő lett volna Austin Aries ellenfele a világbajnoki címmérkőzésen. 


Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.