Header Ads

Braun Strowman lehet a WWE következő nagy világbajnoka!

Brock Lesnar továbbra is Universal Bajnok, hiszen megvédte az övet Roman Reigns ellen a Greatest Royal Rumble pay-per-viewn.
Greatest Royal Rumble Bajnok - (Fotó: WWE)
Nagyon sokan elkezdtek kételkedni abban, hogy Roman Reigns lesz-e a Raw és egyben a WWE következő arca, hiszen sorra bukik a nagy mérkőzésekben és továbbra sem kapja a megfelelő face közönség reakciót. A legfrissebb Wrestling Observer Rádióban Dave Meltzer és Bryan Alvarez is beszélgetett erről.

Meltzer szerint a Shield sikertelen újra egyesítése nem használt jól Roman Reignsnek, mint ahogyan az sem, hogy sorra veszíti a meccseit Brock Lesnarral szemben. Ennek ellenére még nem tartja kizártnak azt, hogy Roman Reigns egyszer top srác legyen, csak talán Vince McMahon már nem úgy akarja azzá tenni, mint eredetileg gondolta.

Meltzer úgy véli, hogy Roman csak heelként működne világbajnokként, amely cím Braun Strowman legyőzésével kerülhetne hozzá. Jól lehet látni, hogy Reigns és Lesnar programja véget ért és azt is, hogy Braun Strowman lehet az egyetlen hiteles face kihívója a Fenevadnak. A Greatest Royal Rumble-t megnyerte Braun, legutóbb pedig a WrestleMania 34-en lett tag team bajnok a 10 esztendős Nicholas-szal.

Habár Meltzer nem látja hosszútávú bajnok aspiránsnak Braun Strowmant, szerinte ő lesz az, aki végül legyőzi Lesnart. Végül persze nem elképzelhetetlen, hogy Strowman lesz a WWE következő nagy babyface bajnoka, főleg, hogy Strowman karrierjét Vince McMahon irányítja, így minden döntésben ő dönt vele kapcsolatban, amely sok esetben jól jön egy szupersztárnak, még akkor is ha a közönség szimpátiáját el is veszti ezért, lásd Roman Reigns.

(Forrás: RSN)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.