Header Ads

Balhé: Brock Lesnar és Vince McMahon összeszólalkoztak a WrestleMania után

Talán az éjjel Brock Lesnar nem volt a legjobb hangulatában, akinek 6 F5 kellett a győzelméhez.
(Fotó: WWE)
Brock Lesnar továbbra is Universal Bajnok és nem tudjuk, hogy mi lesz vele, hiszen elvileg a WrestleMania éjszakáján lejárt a szerződése a WWE-vel. A másik érdekesség, hogy Dana White bejelentette, miszerint a Fenevad még mindig szerződésben áll a UFC-vel.

A Wrestling Votes információi szerint Brock Lesnar, amikor visszaérkezett a színfalak mögé beszólt a Vince McMahonnek és az irányába dobta az Universal Bajnoki Címet. A hírek szerint Shane McMahon is látta a történteket, de egyelőre nem tudni hogyan reagált.


A Pro Wrestling Sheet azt sem tartja kizártnak, miszerint Lesnar engedély nélkül változást eszközölt a befejezésben a mérkőzés közben. Utóbbi magyarázat még nem százszázalékos. Az is benne lehet a dologban, hogy Roman Reigns vérzése nem volt terveben, hanem baleset történt vagy a két birkózó engedély nélkül alkalmazta ezt a megoldást.

(RSN)

5 megjegyzés:

 1. Tögáz ugy romen jobb mit brok romenek kelet volna nyerjen ezt nem jol csinálták hogy nem hagyták hogy romen nyerjen !!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Csak hogy Brock sokkal többet ért el mint az a gecis roman..
   Hmm mi az, hogy nem hagyta nyerni romant??
   Nem is szabad engedni annak a nyomorultnak semmit, szerintem még levegőt se kéne!

   Törlés
 2. Ha így folytatódik ez a Lesnar katasztrófa a WWE-ben, akkor hamarosan Brock Lesnaré lesz az egész WWE (ja, amúgy ez meccs volt a legrosszabb amit valaha láttam)

  VálaszTörlés
 3. EZ A SZAR WM UTÁN A WWE-S SEGGNYALÓ FANOK NE MONDJÁK A YOUNG BUCKS-RA, HOGY SPOTMONKEY-K. EZ AZ EGÉSZ WRESTLEMANIA EGY SPOTFEST VOLT: STREAK TÖRÉS, TAKER COMEBACK, NAKAMURA HEEL TURN, ROMAN KIRÚGÁSAI...STB...fuck the entertaiment shit, ezért lesz jobb mindig a New japan a WWE-nél, mert lehet ha nekik 50 millió a jövedelme a wwe-s 750 millióval szemben, de akkor is le tudnak bookolni egy kurva showt, nem olyan cicomások a showk japánban, nem olyan giccsesek, de legalább nem kapsz agyfaszt a hülye bookingtól.....5 f5 kickout, egy abból az asztalra ment, és még ezek után is valaki mondja azt, hogy a wwe a szakma csúcsa. A WWE a szakma szégyene, egyedül a Nakamura heel turnnek örülök, mert legalább tudom, hogy Nakamura kiváló heel tud lenni, és volt is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves hozzászóló! A spotfest és a pillanatteremtés nem ugyanaz. Előbbi azt jelenti, hogy nagy move-okat halmozol egymásra, értelem, cél és valódi történetmesélés nélkül, hogy azok vigyenek el a hátukon egy meccset. A pillanatteremtés azt jelenti, hogy a történetmesélést nagy momentumokra hegyezzük ki, azokon keresztül tetőznek be a mesék, és nem az in-ring mechanikán van a hangsúly. Míg a spotfest alapvetően a "húb*zmeg" reakció elvét követve próbálja bevonzani a közönséget, a pillanatteremtés a profi birkó központi eleme, mert a célja az érzelmi befektetés kiváltása. Amiket te spotfestnek nevezel, mind elő voltak készítve, és érzelmi reakciót váltottak ki a közönségből (így vagy úgy).

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.