Header Ads

Az Impact Wrestling válaszolt Kurt Angle üzenetére

A hétfő esti Raw adásban Kurt Angle megemlítette a korábbi munkáltatóját a TNA-t ami szokatlan volt, ugyanis a WWE-nél sosem szoktak beszélni a konkurens cégről.
(Fotó: Impact Wrestling)
A sztori ott kezdődött, hogy a WrestleMania-n Kevin Owens és Sami Zayn elvesztették a mérkőzésüket Daniel Bryan és Shane McMahon ellen. Ennek következtében Owens és Zayn távozni kényszerült a SmackDown Live rosteréből. Ha Owens és Zayn nyer, visszatérhetnek a SmackDown Live-ra. Ez azonban nem valósult meg, ugyanis kikaptak Shane McMahon és Daniel Brian párosától. Ennek következtében Owens és Zayn tegnap megjelentek a RAW-n, és megkérdezték Kurt Angle-t, hogy alkalmazná-e őket. Kurt Angle erre azt felelte, hogy az ő brand-je már megtelt, de hallotta, hogy a TNA keres embereket. Ezt hallva az Impact Wrestling a Twitteren reagált Kurt állítására. A "We Are Impact" üzenettel, amivel jelezték Angle felé, hogy már nem TNA-nek hívják a szervezetet, a "That's not an insult, THAT is just a fact of life!" bejegyzéssel pedig azt üzenték, hogy nem vették sértésként a dolgot, és igaz volt Kurt állítása.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.