Header Ads

Az Impact Wrestling előre megtervezte volna Alberto El Patron kirúgását?

Egy jó ideje megfogalmazódott bennem a gondolat, mi van akkor, ha az Impact Wrestling szándékosan rúgta ki a korábbi világbajnokát, és ez a történet része lenne. Most pár pontban kifejteném a véleményemet, miért gondolom azt, hogy Alberto még mindig a cég alkalmazásában áll.
Vajon ott lesz Alberto El Patron a vasárnapi Redemption PPV-n?
A történet ott kezdődött, hogy a januárban visszatérő Austin Aries rögtön legyőzte az aktuális világbajnok Eli Drake-et, és lett a szervezet új Impact Világbajnoka. Aries miután a visszavágón is legyőzte Drake-et, megkapta magának az új kihívót, Johnny Impact-et. Johnny nem tudta elvenni Aries-től a bajnoki övet, helyette egy új trónkövetelőt kapott, a világbajnoki címétől megfosztott Alberto El Patron személyében. Kettejük viszálya a vasárnapi Redemption PPV-n teljesedett volna ki, de két héttel ezelőtt történt egy nem várt fordulat. El Patron nem jelent meg a WrestleCon gálán megrendezésre kerülő főmérkőzésén. A cég másnap tudatta a rajongókkal, hogy Alberto-val megszüntették a munkakapcsolatukat. Ezt el is fogadná az ember, ha nem lenne tisztában az ilyenkor szokásos reakciókkal. Most pár pontban felsorolnám, miért gondolom úgy, hogy ez előre megtervezett lépés volt.
  • Alberto szerződése az Impact Wrestling-el április végén járt volna le, de a mexikói birkózó a hónap elején már mindenben megállapodott a vezetőséggel, és újabb egy évet aláírt a céggel, természetesen magasabb fizetésért. Nem gondlom, hogy ezt a megállapodást semmibe vette volna, úgy hogy a WWE egyelőre még nem tervezi a szerződtetését.
  • Alberto az április 6-ai WrestleCon gála előtt részt vett egy sajtó konferencián Austin Aries-szel, amin a Redemption PPV-n vívott meccsükről kérdezték őket. A felek egymásnak estek a sajtószobában, ami mai napig látható az összes Redemption PPV-vel kapcsolatos promo videóban. Szerintem ezt nem használná fel a cég reklámra úgy, hogy a birkózójuk már nincs is a szervezetnél.
  • Alberto távozásáról sem a cég, sem maga a birkózó nem adott ki részletes nyilatkozatot a sajtónak, ami ilyenkor elég szokatlan, ismerve a mexikói habitusát.
  • Ha egy előadó már nem dolgozik a cégnél, akkor a profilja átkerül az aktív rosterből az Alumni részlegbe, ahogy ez a nemrég távozó EC3 és Bobby Lashley esetében is megtörtént. Alberto profilja a mai napig nincs sem az aktív, sem az Alumni részlegben, ami szintén gyanakvásra ad okot.

Amiket az alábbi pontokban összegyűjtöttem, azok az én személyes gondolataim, nincs rá semmilyen bizonyítékom, hogy Alberto El Patron még mindig az Impact Wrestling-nél dolgozna. Ezek a tények viszont gyanakvásra adnak okot, és úgy gondolom, hogy nem véletlenül változtatták meg a Redemption PPV főmérkőzését Austin Aries vs. Pentagon Jr, vs. Fenix meccsre. Szerintem lesz még meglepetés a vasárnap esti gálán...

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.