Header Ads

Alberto El Patron: A családom fontosabb az üzletnél

Alig egy hete számoltunk be róla, hogy az Impact Wrestling elbocsájtotta a cégtől korábbi világbajnokát, Alberto El Patron-t. A mexikói birkózó most először szólalt meg az esettel kapcsolatban.

Fotó: ImpactWrestling
Egy hete ilyenkor váratlanul ért minden rajongót a hír, miszerint Alberto El Patron nem lép ringbe a WrestleCon gála főmérkőzésén. A helyszínen szurkoló közönség értetlenül fogadta a dolgot, mert Alberto a nap egy korábbi szakaszában már ott volt a helyszínen. A mexikói birkózó akkor betegségre hivatkozva lemondta a fellépését, amit minden bizonnyal az Impact Wrestling vezetősége nem hitt el neki, mert azonnali hatállyal elbocsátották a cégtől. Az eset után a szervezet nem adott ki részletes beszámolót, hogy mi is történt pontosan, és Alberto is ez idáig nem nyilatkozott senkinek. Most azonban a The Sporting News-nak elmondta, családi okok miatt nem tudott fellépni múlt pénteken.

A családomban kialakult helyzet miatt kellett távol maradnom. Mint tudod, a családom, a gyerekek nekem a legfontosabbak. Ez a helyzet magába foglalta őket, és ezért döntöttem, hogy lemondok az üzletről és gondoskodom a családról. Ez minden ami történt. Tudom, hogy az emberek mindig mindent tudni akarnak, de ez csak a családomra és rám tartozik, és ez így is fog maradni.

Ezen interjú után sokakban felmerül a kérdés, vajon El Patron melyik nyilatkozatának lehet hinni?  
Egy biztos, amíg az Impact Wrestling nem fedi fel, hogy mi is történt valójában azon az estén, addig csak találgatni tudunk, hogy mi állt Alberto távozásának hátterében.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/


Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.