Header Ads

WWE Hall of Fame 2018: Goldberg, Dudley Boyz, Mark Henry és a többiek

A 2018-as évben nem kis neveket avat majd be a WWE a Hírességek Csarnokába.
(Fotó: WWE)
Összefoglalva nézzük is meg, hogy pontosan kiket iktatnak majd be a Hall of Fame április 6-án New Orleansban:

Goldberg
Talán ő a legnagyobb név a listán és egyben a fő attrakciói is lesz. Ő egyszeres WCW Nehézsúlyú Világbajnok, egyszeres Nehézsúlyú Világbajnok a WWE-ben, egyszeres WWE Universal Bajnok, és kétszeres WCW United States Bajnok. Emellett 173-0-ás legyőzhetetlenségi szériát tudott felmutatni a WCW-ban.

The Dudley Boyz (Bubba Ray és D-Von)
Az Attitude Érában és az ECW-ban váltak ismertté, de a TNA-ben is szép pályafutást futottak, a WWE az egyik legnagyobb tag teamnek ismeri el őket. Nyolcszoros WWF/World Tag Team Bajnokok, egyszeres WWE Tag Team Bajnokok, nyolcszoros ECW Tag Team Bajnokok, egyszeres WCW Tag Team Bajnokok, egyszeres NWA Tag Team Bajnokok, kétszeres TNA Tag Team Bajnokok, további Bubba kétszer világbajnok volt a TNA-nél.

Ivory
Ő is az Attitude Érában debütált, háromszoros WWF Női Bajnok és egyszeres GLOW Bajnok.

Jeff Jarrett
Az Attitude Érában ingázott a WCW és a WWF között, majd megalapította a TNA-t, ahol olyan sztárokat tudtak kinevelni, mint AJ Styles, Samoa Joe vagy épp Bobby Roode. Négyszeres WCW Nehézsúlyú Világbajnok, hatszoros Interkontinentális Bajnok, hatszoros NWA Bajnok.

Jarrius "JJ" Robertson
Az idei Warrior Award díjasa, kétszeres májátültetés túlélője.

Hillbilly Jim
Több mint 30 éve a WWE alkalmazottja birkózóként kezdte, majd menedzserként vált belőle nagykövet.

Kid Rock
Ő az idei híresség, akit beavatnak, mint énekes. Több adáson is adott már elő, mint például a Monday Night Rawn 2000-ben, WrestleMania 25-ön 2009-ben, és Tribute to the Troopson 2012-ben. The Undertaker az American Badass karakterrel az ő egyik számát használta. Számos PPV betétdalát is ő készítette.

Mark Henry
Őt talán senkinek sem kell bemutatni, korábban a világlegerősebb embere versenyét is megnyerte, majd hosszú WWE-s pályafutás következett az életében. Ez idő alatt volt Nehézsúlyú, ECW és Európa Bajnok.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.