Header Ads

WWE: Egyre biztosabb Hulk Hogan visszatérése

Egyre közelebb vagyunk Hulk Hogan WWE-s visszatéréséhez.
(Fotó: WWE)
Hulk Hogan csütörtökön ott lesz az André the Giant dokumentumfilm premierjén Los Angelesben, amelyet a HBO rendezett, ugyanakkor ez egy WWE-hez köthető rendezvény. Hogan szerepelni fog ebben a filmben, hiszen interjút készítettek vele ehhez.

Hogant még 2015-ben bocsájtotta el a WWE, akkor a cég nagykövete volt. Ezt azért kellett meglépniük, mert kiszivárgott róla egy 12 évvel ezelőtti szexvideó, amelyben az afroamerikai emberekre tett megjegyzéseket. Később az ABC reggeli műsorában bocsánatot kért a tettéért, elmondása szerint olyan helyen nőtt fel, ahol rendszerint használták körülette azt a bizonyos erkölcsileg sértő kifejezést, így nemes egyszerűséggel ráragadt.

A WWE soha nem zárkózott el a Hulkster vissza hozatalától, minden a szponzorok reakciójától függ, hiszen emlékeznünk kell arra, hogy a szervezet azonnal zuhanni kezdett a tőzsdén, amikor kirobbant Hogan botránya. Triple H több alkalommal is lenyilatkozta, hogy nyitottak tárgyalni Hogannel, míg a cég egyik szupersztárja Mark Henry elmondta, hogy szívesen fogadná a legendát, ha az bocsánatot kér a WWE öltözőjében is.

Elsőként a PWInsider jelentette, hogy a WWE megkezdte a tárgyalásokat Hulk Hogannel és a legújabb értesüléseik szerint a legenda avatná be Hillbilly Jimt a Hall of Famebe. Érdekesség, hogy a beavatást azután jelentették be, hogy lezajlottak az első tárgyalások Hogan és a cég között. A szervezet pénteken egy közleményt is kiadott a jelenlegi helyzetről.

Tárgyalunk Terry Bolleaval (ismertebb nevén Hulk Hogannel), arról hogyan tudna másokon segíteni azzal, hogy tanuljanak az ő hibájából, azonban nem áll szerződésben a WWE-vel.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.