Header Ads

Vince McMahon felfüggesztette Roman Reignst miután elmondta az igazságot Brock Lesnarról

Az eheti RAW adást Kurt Angle nyitotta, aki bejelentette, hogy az Universal Bajnok Brock Lesnar ezen az adáson sem lesz jelen.
(Fotó: WWE)
Kurt nem tudta ennek a pontos okát, de nem is tudta tovább taglalni a dolgot, mert megérkezett Roman Reigns.

Már elmondtam ezt két héttel ezelőtt és nem hazudtam. Brock nem tisztel engem, ő nem tiszteli ezt a céget és ő senkit sem tisztel itt Detroitban. Brock Lesnar ma nem jött be dolgozni. Mik lesznek a következményei Kurt? Milyen bajban van ő, miféle büntetést fog kapni? Ne válaszolj, majd én, mivel semmi sem fog történni vele, mert ő Vince fiúcskája. Ne érintsd meg a mikrofonom. Amit mondok az igazság. Gondoljatok bele detroitiak mi történne, ha nem mennétek be dolgozni? Kirúgnának. Mit gondolsz mi történne velem vagy bárki mással az öltözőben? Legjobb esetben kapunk egy nagy bírságot, legrosszabb esetben már nem tudnánk etetni a gyermekeiket. Ez a probléma, ez nem fair. Nem te vagy a probléma te csak egy középső ember vagy, az igazi probléma Vince McMahon. Az ember aki mellett elmentem, amikor ki jöttem, de annyi tisztelet sem volt benne, hogy elmondja mi fog történni ma este. Te sem mondtad el élő adásban. Ő az ember akiért szétrúgatom a seggem. Az egész világot végig utazom, az év nagy részében otthon sem vagyok ő érte és a cégért. Az csak egy dolog, hogy Brock Lesnar tiszteletlen, de Vince McMahon nem lesz tiszteletlen velem.


Ezután Roman Reigns elindult hátra, hogy számon kérje Vince McMahont, majd a reklám szünetben megbeszélték a dolgokat Vince öltözőjében. Ezek után Renee Young akart egy interjút készíteni Reigns-szel, de az nem válaszolt, Vince McMahon viszont igen és bejelentette Roman Reigns ideiglenes felfüggesztését.

Brock Lesnar nem az én fiúm. Brock Lesnar nem is Paul Heyman fiúja. Brock Lesnar senkinek sem a fiúja, Brock Lesnar egy férfi. Roman Reigns-szel nem voltam tiszteletlen. Ez szóba sem jöhet ő egy nagyszerű előadó. De emlékeztettem Romant valamire, amit talán nem akart hallani még pedig unokatestvérének The Rocknak egy mondatára, The Rock valaha azt mondta, hogy tudd a dolgodat és fogd be a szád. Brock Lesnarnak vannak kiváltságai. Brock szereti az embereket? Nem, Brock Lesnar nem szereti az embereket. Ez nem teszi őt rossz sráccá csupán egyéniséggé. Tiszteli a WWE Univerzumát? Valószínűleg nem. Azt gondolom egy dolog van, amit Brock Lesnar mindennél jobban tisztel az a versengés a ringben vagy az oktagonban. Vannak-e kiváltságai? Igen vannak, de azt gondolom ezeket kiérdemelte. Néha a talentek kihasználják ezek előnyét és Brock ezt megtette. De biztos vagyok benne, hogy a jövő héten Brock Lesnar itt lesz a Monday Night Rawn. És biztos vagyok benne, hogy küzdeni fog a WrestleManián az Universal Bajnoki Címért Roman Reigns ellen. Még egy dolog, azok után, ami történt Roman Reigns ideiglenesen felfüggesztem.

4 megjegyzés:

 1. A hányinger elkapott, és leokádtam a képernyőt mikor láttam, hogy Roman, Vince kis aranyfiúcskája Brock-ot Vince emberének nevezte.....ilyen aljas módon akarják Romant overre tenni??? Ezek hülyének néznek minket? Mi a faszom????? Fuck you!!!!

  VálaszTörlés
 2. Szerintem igaza van Romannek. Ha másnak mindig meg kell jelennie akkor Brocknak mért nem?

  VálaszTörlés
 3. Szerintem igaza van Romannek. Ha másnak mindig meg kell jelennie akkor Brocknak mért nem?

  VálaszTörlés
 4. Szerintem igaza van Romannek. Ha másnak mindig meg kell jelennie akkor Brocknak mért nem?

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.