Header Ads

The Undertaker helyzete

Az utóbbi napokban a sajtóban kérdésessé vált The Undertaker idei WrestleMania szereplésre.
(Fotó: WWE)
The Undertaker neve az elmúlt 27 évben egybe forrt a WrestleManiával, kétszer nem lehetett ott, de a 23 nyert meccs mellett csak kétszer vesztett. Habár a tavalyi WrestleMania után úgy tűnt, hogy végleg búcsút int a ringnek, az utóbbi hónapokban előkerült a neve még pedig egy esetleges John Cena elleni összecsapással kapcsolatban.

John Cenanak jelenleg nincs mérkőzése és a történet szerint addig erőlködik a két heti adáson, még nem talál egy ellenfelet magának, a Fastlane-en esélyt kap arra, hogy megnyerje a WWE Bajnoki Címet AJ Styles-tól, így Shinsuke Nakamura lenne az ellenfele a WrestleMania 34-en.

A Wrestling Observer információi szerint John Cena számára még mindig az a terv, hogy The Undertakerrel küzdjön meg az idei WrestleManián. Jelentések szerint ez csak akkor változhat, ha a Deadman megsérül a felkészülése során vagy az utolsó pillanatban lemondja az összecsapást. Ha semmi sem jön közbe, akkor kettejük viszálya a Fastlane-en vagy az azt követő SmackDownon esetleg a Rawn kezdődne el.

Rey Mysterio esetleges WrestleManián való szereplése továbbra sem igaz, mivel jelenleg nem áll szerződésben a WWE-vel. Ez még változhat, hiszen az elkövetkező napokban Rey Mysterio a szervezet alelnökével Triple H-dzsel fog tárgyalni.

1 megjegyzés:

  1. Rey még március végén a New Japannél fog fellépni a Long Beach-i eventen, szóval az ő fellépése a manian is kérdéses. Jaj, és Rey ára is eléggé nagy, szóval nem tudom, hogy fellépésemként 30 kilót ki fog-e fizetni a WWE neki...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.