Header Ads

Taiji Ishimori a WWE felé tart

Taiji Ishimori röviddel azután, hogy távozott a Pro Wrestling NOAH szervezettől, egy interjúban elmondta, a célja a WWE-hez való szerződés.

Taiji Ishimori a japán Pro Wrestling NOAH cégnél vált ismertté, ahol a 12 év alatt háromszor tudta birtokolni a Junior GHC Heavyweight bajnoki címet. Tavaly az Impact Wrestling partnerségi megállapodást kötött a Pro Wrestling NOAH szervezettel, és Ishimori-t el is hozták Japánból, akit így az Impact Zone-ban is megismerhettek a rajongók. Taiji tavaly novemberben megszerezte az Impact X-Division bajnoki címet Trevor Lee-től, és 67 napig birtokolni is tudta azt. Pár napja azonban érkezett a hír, miszerint a japán birkózó távozott a NOAH-tól, és mára már az is kiderült egy interjúból, hogy mindezt azért tette, hogy egy lépéssel közelebb kerüljön az álmaihoz, ami számára egy WWE-s szerződést jelent. Ishimori több barátja is a WWE-ben dolgozik, többek között  Hideo Itami és Shinsuke Nakamura is, de a korábban ott dolgozó Kota Ibushi is beszámolt neki tapasztalatairól. A 35 éves high-flyer szerződtetése jó döntés lehet a WWE részéről, akinek ezzel egy régi álma valósulhat meg.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.