Header Ads

Rey Mysterio megsérült!

Jelentések szerint Rey Mysterio péntek este megsérült egy független esemény tag team meccsén, ahol Flip Gordon társaként birkózott Joey Mercury és Caleb Konlay duója ellen.
Ez rosszkor jött - (Fotó: Sports Illustrated)
A szituációt Dave Meltzer ismertette a hétvégi Wrestling Observer Rádióban és elmondta, miszerint a sérülést Joey Mercury okozta, aki készen volt behívni a finisht, de Mysterio ezt ellenezte és sérülten is befejezte a meccset az eredeti tervek alapján. Talán nem ez volt a legjobb dolog a bicepsze számára. Meltzer színfalak mögötti információ szerint a Rey karja eléggé zúzottnak tűnt és akár izomszakadást is szenvedhetett. Egyelőre azonban nem tiszta a sérülés súlyossága.

Ez nagyon rosszkor jött Mysterio számára, hiszen rengeteg lehetősége van jelenleg, mivel a WWE és az Impact Wrestling is hosszabb távra szerződtetné. Ha műteni kell, akkor hosszabb időre partvonalon túlra kerülhet.

Meltzer elmondta, hogy a múltban már többen is birkóztak szakadt bicepsszel, így New Japan Pro Wrestlingnek még nem feltétlenül kell lemondania róla, hiszen a Long Beachben megrendezendő Strong Style Evolved eseményen Jushin "Thunder" Liger ellen lenne mérkőzése. Azonban a WWE azt szereti, ha a problémák minél hamarabb megoldódnak és egy szakadt bicepsz is ilyen eset.

Rey Mysterio egyedi szituációban van, hiszen még a maga ura, így akkor dönti el, hogy mikor pihen, amikor szeretne, így kisebb sérülésekkel is képes birkózni, még akkor is ha az nem a legjobb ötlet. Dean Ambrose korábban hasonló szituációban járt, hiszen a kisebb sérülésével még birkózott, azonban nem tudott regenerálódni és a túlzott terheléstől elszakadt a tricepsze, így most jóval több időt kell kihagynia, mint a pihentetéssel. A WWE addig nem fogja szerződtetni Mysteriot, míg az nem műtteti meg magát.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.