Header Ads

Minden amit Shane McMahon esetleges WrestleMania meccséről tudni lehet

A The Dirty Sheets, amely 2018-ban az egyik legbiztosabb forrás exkluzív információkkal szolgált Shane McMahon WrestleMania ellenfeléről.
2016-ban The Undertaker volt az ellenfele a WrestleManián - (Fotó: WWE)
Először is vizsgáljuk meg az eredeti terveket Shane McMahonnel kapcsolatban. Az elsődleges tervek szerint Shane O'Mac egy párost alkotott volna Daniel Bryannel, hogy megküzdjenek Kevin Owens és Sami Zayn párosával. Azonban Daniel Bryan megfutamodott attól, hogy részese legyen a mérkőzésnek, hiszen 95 százalékban csak állnia kellett volna a sarokban, mivel orvosi engedély hiányában nem vállalhat sok fizikai szerepet.

Amikor Bryan megfutamodott a meccstől, akkor úgy döntöttek, hogy Dolph Ziggler fogja helyettesíteni őt a feudban, amelyet el is kezdek építeni, ez esetben Daniel Bryan sem maradt volna szerep nélkül, mivel így ő lett volna az összecsapás bírója.

Azonban a tervek újra megváltoztak a múlthéten, mivel kitalálták a Shane McMahon kontra Dolph Ziggler mérkőzést. Elvileg ez a viszály most vasárnap kezdődne el a Fastlane gálán, miután Ziggler vesztesen jönne ki a mérkőzésből és a SmackDown Live főnökén Shane McMahonön vezetné le a feszültséget. A történet hasonló lenne, mint ami tavaly volt Shane és AJ Styles között.

Azt is meg kell jegyeznünk, hogy Shane McMahon a 2016-os visszatérése óta elvesztette az összes egyéni mérkőzését a WWE-ben, továbbá a Survivor Series-en kétszer is kiejtették a csapat mérkőzésekből.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.