Header Ads

Mi a helyzet a Daniel Bryan - Sami Zayn - Kevin Owens viszállyal?

Kevin Owens és Sami Zayn WrestleMania tervei folyamatosan változnak.
Nem mi voltunk - (Fotó: WWE)
A Wrestling Observer szerkesztője Dave Meltzer jelezte, hogy a tervek szerint Shane McMahon két hete még nem birkózott volna a WrestleManián. Ekkor azt próbálták eladni, hogy Sami Zayn és Kevin Owens egyéniben mérkőznek meg egymással.

Mióta Daniel Bryan azon dolgozott, hogy megkapja a szükséges orvosi engedélyeket, a SmackDown Live ezen viszályának terve folyamatosan változott. Az alap ötlet mindvégig az volt, hogy Daniel Bryan és Shane McMahon alkosson egy duót Sami Zayn és Kevin Owens ellen. Egy másik terv az volt, hogy Shane más partnerrel lépett volna ringbe, a harmadik alternatíva pedig az, hogy Daniel Bryan bíróként vezényelte volna a Triple Threat meccset Shane, Owens és Zayn között.

A háttérben az eredeti tervek szerint Daniel Bryant csak március 27-én vizsgálta volna meg a WWE orvosa Dr. Joseph Maroon. Azonban Vince McMahon utasítására ezt előre hozták, hogy összerakhassanak egy történetet a fentebb említett birkózók között. Végül az történt, hogy Bryan Abu-Dzabiba utazott hétfőn, ahol promóciós munkát végzett a WWE számára, majd visszatérésekor azonnal Pittsburghbe utazott, hogy kivizsgálják.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.