Header Ads

Megváltoztak a Shane McMahonnel kapcsolatos tervek Strowman miatt

Úgy tűnik elvetették azt a bizonyos Shane McMahon vs. Dolph Ziggler mérkőzést a WrestleMania 34-re.
(Fotó: WWE)
A DirtySheets.Net információi szerint Shane O'Mac tervei Braun Strowman miatt változtak meg. A cég eredetileg azt tervezte, hogy AJ Styles és Shinsuke Nakamura párosa legyőzte volna Kevin Owens és Sami Zayn duóját, akiket a kikötés értelmében kirúgtak volna a SmackDown Liveról, így a RAW-ra igazolván kihívták volna Sheamust és Cesarot a WrestleMania 34-en a RAW Tag Team Bajnoki Címért.

Ezen elmélet szerint Shane McMahon ezután kihívta volna Dolph Zigglert, míg Braun Strowman Kane ellen állt volna ki egy koporsós mérkőzésen. Azonban a WWE jobb ötlettel állt elő Braun Strowmannel kapcsolatban, aki egyedül áll majd ki a RAW Tag Team Bajnokaival. Jelen állás szerint Braun egymaga fogja elhódítani a tag team címeket.

Ezt követően a tisztviselők úgy döntöttek, hogy folytatják a Shane McMahon - Kevin Owens - Sami Zayn viszályt. A DirtySheets megjegyezte, hogy továbbra is nyitva van az ajtó Daniel Bryan számára, hogy szerepet vállaljon ebben a mérkőzésben. Eredetileg ezt az "Igen Ember" visszautasította, miután a mérkőzés 95 százalékában csak a ring szélén állna orvosi engedély hiányában.

Ezzel Dolph Ziggler az ötödik soron következő André the Giant Memorial Battle Royalban találhatja magát.

2 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.