Header Ads

John Cena hivatalosan is kihívta The Undertakert még egy mérkőzésre

John Cena tegnap vesztett a Fastlane-en is, így szinte már elvesztette annak a reményét, hogy ringbe léphessen a WrestleMania 34-en.

Végül azonban meghozott egy döntést, amelyet két héttel ezelőtt már előre vetített, ez nem más, mint The Undertaker kihívása.

Mi a legrosszabb dolog, ami történhet, ha azt teszem, amit nem kéne tennem? Az utam már biztos a WrestleManiára, hiszen megvettem a jegyem. Na legyen. Kihívom The Undertakert egy mérkőzésre a WrestleManián. Azt mondták nekem, hogy ez lehetetlen, még a bennem lévő rajongó is akarja ezt látni, azt mondták lehetetlen, de ezt nem tudom elfogadni. Soha sem kérdeztem meg, hogy ez miért annyira lehetetlen. A WWE vezetősége miatt? Várjunk, ha így lenne lehallkítanák a mikrofonomat, kivezetnének és felfüggesztenének, mint Roman Reignst. Szóval tisztázzuk és megpróbálom még egyszer. Kihívom The Undertakert egy mérkőzésre a WrestleManián. Kihívom The Undertakert egy mérkőzésre a WrestleManián. Kihívom The Undertakert egy mérkőzésre a WrestleManián. Mikrofonom még mindig be van kapcsolva és még mindig itt vagyok és sem a WWE, sem ti nem fogjátok ennek a megtörténését megakadályozni. Egyetlen egy személy tartja vissza The Undertakert egy WrestleMania mérkőzéstől, még pedig maga The Undertaker. Ezt most magának The Undertakernek címezem. Tedd magad túl az egódon. A különbség kettőnk között az, hogy amikor én elbukok felállok, mosolygok és megyek dolgozni, hogy seggeket rúghassak szét más nap. Amikor te elbuksz, eltűnsz mert szégyellnéd, amit az emberek mondanának rólad. Hagyd abba a kifogásaid mögé való bujkálást. Nem vagy túl öreg, nem vagy sikertelen nem vagy lerobbanva, mert ha le lennél robbanva nem posztolgatnál edzés videókat a feleséged Instagramjára. Az egyetlen személy, aki meggátolja e meccs megtörténését az te vagy az önző, nagyképű, egocentrikus személy. Szóval ha etetni kell az egódat ahhoz, hogy ez megtörténjen, akkor megpróbálom a magam módján. Akarjátok látni, ahogy The Undertaker szétrúgja a seggem a WrestleManián? Akarjátok látni ahogy The Undertaker Tombstone-t ad nekem 75 ezer ember előtt a WrestleManián? Ők akarják látni, én pedig azt akarom látni, hogy megpróbálod. Szóval The Undertaker a kérdés csupán az, hogy én rajongóként vagy esetleg az ellenfeledként megyek-e a WrestleManiára. A döntés a te kezedben van Halottember lássuk csak, hogy élsz-e még egyáltalán. Ha én lennék te, tudnám mit tennék, akarnék még egy mérkőzést.


1 megjegyzés:

  1. Cena ismét bizonyította, hogy jelenleg a legjobb promo-s a rosteren. Örülök, hogy úgy néz ki mégiscsak összejön az álommeccs. :)
    A meccstípusra leszek még kíváncsi, hogy retirement meccs lesz-e esetleg. Illetve, hogy Taker melyik gimmick-jével tér vissza. Ugye Kid Rock is be fog kerülni idén a HoF-be. Ez jelentheti azt, hogy 2 napra rá a WM-án lenyom egy live entrance-t miközben az American Badass begurul az arénába? :O Gyanús mindenesetre. Végülis így a tavalyi "visszavonulása" sem sérülne annyira az Öregnek, mert az a karakter akkor és ott valóban visszavonult.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.