Header Ads

Jó hírek Rey Mysterio felől

A legutolsó hír, amit Rey Mysterioról hallottunk, hogy megsérült, továbbá tárgyalásokat folytat a WWE-vel.
(Fotó: WWE)
Az első hírek szerint bicepsz szakadást szenvedett a bal karján egy független promóció tag team meccsén. A PWInsider jelentése szerint Rey részleges bicepsz szakadást szenvedett, amely sokkal jobb hír, mint az előző, hiszen ez nem jár akkora kihagyással.

Mysterio-t a hétvégén vizsgálták meg, azonban a hivatalos diagnózis nem ismert. A legújabb információk szerint a sérülés ténye nem hátráltatja Rey Mysterio és a WWE tárgyalásait.

3 megjegyzés:

 1. Akkor jöhet a Mysterio vs Cena meccs. Hurrá. (igen, én vártam a Taker vs Cena-ra, mert hiába öreg Taker, egyrészt ne vereséggel távozzon, másrészt nehogy már egy Roman küldje pihenőre, ráadásul megalázóan)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Még összejöhet az a Cena vs Taker (Bár én sem nagyon hiszek már benne ). Hétvégén a Fastlane-en vagy utána nap adáson megjelenhet még az Öreg. Ha ez nem történik meg, akkor gyanítom már sosem fogjuk ezt a mérkőzést látni WM-án. :( Én is jobban örülnék ha Cena búcsúztatná, ő lenne rá a legméltóbb a jelenlegi rosterből. Mondjuk ennek is csak akkor lenne értelme, ha Taker így utolsó alkalomra összekapná magát, mert ha olyan állapotban állna ki mint tavaly Roman ellen akkor inkább hagyjuk.
   Amúgy ha összejön is vereséggel fog távozni az Öreg ebben viszont biztos vagyok. Sőt talán még kopogna is, ahogy Doki vizionálta egyszer, az lenne csak igazán drámai... + jönne Cena heel turn

   Törlés
  2. Én is attól félek, hogy Taker vereséget szenved. Főképp, hogy kopogtatással. Viszont a Cena heel turntől annyira nem félek. Évekkel ezelőt, mikor volt a bizonyos "Zack Ryder vs Cena" feud ahol Cena volt a heel, ott a semmivel volt egyenlő a heel alakítása. Plusz egyértelmű, hogy Takernek kell itt a heelnek lennie. Esetleg utolsó alkalommal egy izmos "Badass Undertaker", vagy a "Ministry Undertaker" karakter.


   Abban pedig egyetértek, hogy idén össze kéne kapnia magát a meccshez.
   Visszanézvén az elmúlt WM-eket, utoljára normális meccset a WM 28-on produkált. (utána volt egy botch match, egy sérült meccs és 3 öregkori)

   Pedig egyébként a mozdulatait átalakította már úgy, hogy képes legyen rá. (gondolok itt pl, hogy a flying clothesline-t lecserélte big bootra).

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.