Header Ads

IMPACT! 2018. Március 8. Crossroads - Összefoglaló

A csütörtök esti IMPACT! Crossroads adásban a Cult of Lee kihívta a csapatbajnok LAX-et, Taiji Ishimori és Matt Sydal kockára tették a bajnoki címüket egymás ellen, Allie megküzdött a Knockouts Champion Laurel Van Ness-el, Bobby Lashley egyedül nézett szembe az oVe-vel, és az este főmérkőzésén Johnny Impact beváltotta a kötelező kihívó jogát az Impact World Champion Austin Aries-en.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Az este két főszereplője, Austin Aries és Johnny Impact arénához való megérkezésével kezdődött az adás.

LAX (c) vs. Cult of Lee - Impact World Tag Team Championship Match
Trevor Lee és barátja Caleb Konley azután, hogy egyszer már legyőzte a csapatbajnok LAX-et, kiérdemelte a lehetőséget, hogy egy bajnoki címmérkőzésben megpróbálja elhódítani a Tag Team öveket Santana-tól és Ortiz-tól. A két páros hozta amit már megszokhattunk tőlük, látványos mozdulatokból most sem volt hiány. A kihívók mindent megtettek a cél érdekében, de ez most kevésnek bizonyult. Santana-nak sikerült kikopogtatnia Konley-t, akinek Lee már nem tudott segíteni, köszönhetően Konnan-nek, aki segített megőrizni csapatának a csapatbajnoki címeket.

McKenzie Mitchell interjút készített Bobby Lashley-vel, aki elmondta, nem probléma, hogy Eddie Edwards nem tud neki segíteni az este folyamán, ugyanis nem hiába hívják őt Walking Armageddon-nak, egyedül is le tudja győzni az oVe-t.

Az eheti Flashback of te week rovatban, megnézhettük Christian Cage NWA World Heavyweight Championship címvédését Monty Brown ellen.

Egy rövid kis videóban megnézhettük, ahogy Alberto El Patron is megérkezett az arénához még a nap egyik korábbi pillanatában, majd Matt Sydal adott egy rövid interjút meditálása közben, aki arra készül, hogy elhódítsa Taiji Ishimori-tól az X-Division bajnoki övet.

Impact X-Division Champion Taiji Ishimori vs. Impact Grand Champion Matt Sydal - Title vs. Title Match
A korábbi baráti viszonyt mindkét bajnok félretette, és mindent beleadva küzdöttek meg egymással, ugyanis a mérkőzésüknek óriási tétje volt. Kettejük közül valaki X-Division és Grand bajnokként hagyhatta el a ringet. Ez a valaki Matt Sydal volt, aki előbb megakadályozta Taiji Ishimori-nak, hogy tökéletesen végrehajtsa a 450 Splash ugrását, majd egy Shooting Star Press mozdulattal legyőzte az ellenfelét, amivel megtarthatta oly nehezen megszerzett Grand bajnoki övét, és lett a szervezet új X-Division bajnoka.

Laurel Van Ness (c) vs. Allie - Impact Knockouts Championship Match
Még a mérkőzés előtt láthattunk egy rövid kisfilmet, amiben Allie az eddig megtett útjáról beszél. A kihívó meg se várta, hogy a bajnok a ringhez érjen, rögtön megtámadta Laurel-t, ezzel is mutatván magabiztosságát, és eltökélt célját, hogy újra a női divízió élére akar kerülni. Meglehetősen jó mérkőzést hoztak a lányok, aminek a végén új bajnokot avatott az Impact Wrestling. Allie egy Allie Valley Driver után egy Superkick-el legyőzte Laurel Van Ness-t, és hódította el tőle az Impact Knockouts Champion címet. A színfalak mögött Allie-nek természetesen a korábbi hétszeres Knockouts Champion Hall of Famer Gail Kim gratulált elsőként, aki végig bízott, és kitartott a lány mellett.

Austin Aries interjút adott McKenzie-nek a szünetben, akitől megkérdezte a lány, hogy érzi magát jelenleg. A bajnok elmondta, hogy jól van, csak fáj egy kicsit a háta, ugyanis a világ súlya a vállára nehezedik. Ő nem csak itt bajnok, hanem több más szervezetnél is.

Egy rövid összefoglaló videóban, ami bemutatta Bobby Lashley és az oVe konfliktusát újra átélhettük a múlt héten történt Eddie vs. Callihan szegmenst, amiből akár nagyobb baj is lehetett volna. Eddie azóta szerencsére már jobban van.

oVe vs. Bobby Lashley
Azzal, hogy Sami Callihan múlt héten parkolópályára állította Eddie Edwards-ot, a korábbi négyszeres világbajnoknak egyedül kellett szembenéznie az oVe-vel. Dave és Jake meg sem várták, hogy Bobby a ringhez érjen, rögtön megpróbálták megállítani, azonban a Walking Armageddon felkészült a Christ testvérek támadására, és rögtön viszonozta is a rámpán. Lashley kezdetben feltudta venni a versenyt a volt csapatbajnokokkal, de miután Sami többször is közbeavatkozott a mérkőzésbe, az Ohio-i srácok előnybe kerültek. Ekkor azonban Bobby egy váratlan csapattársat kapott Brian Cage személyében, aki jobbkor nem is érkezhetett volna. Brian rögtön rendet tett a ringben, amit Sami nem nézett jó szemmel, és meg akarta támadni a baseball ütőjével, de Lashley megakadályozta ebben, így Cage a Drill Claw mozdulatával meg tudta nyerni a meccset. A mérkőzést követően Lashley megköszönte a a segítséget Brian-nek, de a Machine nem fogadta el a csapattársa kézfogását.

Austin Aries (c) vs. Johnny Impact - Impact World Championship Match
Az aktuális világbajnok, és kihívójának összecsapása méltán kapta az este főmérkőzése címet. Gondolható volt hogy a két high-flyer elkápráztatja a közönséget látványosabbnál látványosabb mozdulatokkal, de Aries és Johnny még a vártnál is elképesztőbb mérkőzést rakott össze, amit a rajongók a "This is awsome" kántálással tolerálták. A kiélezett küzdelem végén Johnny megpróbált egy Starship Pain mozdulattal előnyre szert tenni, de a bajnok kitért az ugrása elől, majd fordított a helyzetből, és a Brainbuster-rel pontot tett a találkozó végére. A felek a meccs után gratuláltak egymásnak, és megjelent Alberto El Patron is cinikus mosollyal az arcán, jelezvén Aries-nek, hogy ő akar lenni a következő kihívó, aki el akarja hódítani tőle az Impact World Championship címet.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.