Header Ads

IMPACT! 2018. Március 8. Crossroads - Előzetes

A ma esti IMPACT! Crossroads adásban Taiji Ishimori és Matt Sydal szembe nézd egymással egy Title vs. Title meccsben, Allie megpróbálja elhódítani Laurel Van Ness Knokouts címét, a Cult of Lee kihívja a csapatbajnok LAX-et, Bobby Lashley egyedül próbál helytállni az oVe-vel szemben, és az este főmérkőzésén először mérkőzik meg egymással Austin Aries és Johnny Impact az Impact World Champion címért.


A japán tehetség Taiji Ishimori, Trevor Lee-t legyőzve megszerezte életében először az X-Division bajnoki címet. Ishimori azóta több alkalommal is megvédte övét, azonban most egy másik bajnok, Matt Sydal ellen kell ugyan ezt megtennie, ha továbbra is az X divízió élén akar maradni. Matt Sydal egy teljes személyiség fejlődésen ment keresztül az elmúlt hónapokban, ez részben annak is betudható, hogy nagy nehézségek árán elhódította EC3-től a Grand Champion címet, részben pedig egy új spirituális vezetőnek, akinek kilétéről Sydal még titkolózik. A Title vs. Title mérkőzés végén egy valaki X-Division és Grand bajnokként távozhat az arénából.
A háromszoros X-Division bajnok Trevor Lee miután elvesztette bajnoki címét Taiji Ishimori ellen, új célokat tűzött ki magának. Barátjával Caleb Konley-val közösen kiszemelték maguknak az aktuális csapatbajnok LAX-et, és megtámadták őket. A Cult of Lee azóta egyszer már legyőzte Santana-t és Ortiz-t, akik ezért múlt héten elbeszélgettek Trevor-ékkal egy medence partján. Ma este Lee és Konley újra megküzdhet az LAX-el a csapatbajnoki címért. A Cult of Lee-nek mindent be kell vetni, ha egy olyan párost akar legyőzni mint Santana és Ortiz, akik egy Barbed Wire Massacre mérkőzést is meg tudtak nyerni az oVe ellen.
Laurel Van Ness azok után, hogy nem tudta megtalálni a nagy őt, a ringben legalább sikereket tudott elérni, ugyanis megszerezte a Knockouts Champion címet, és azt többek ellen meg is tudta védeni. Egy valaki azonban többször is konfliktusba keveredett Laurel-el, mégpedig Allie, aki most újra megpróbálja megszerezni tőle a Knockouts bajnoki övet. 
Az oVe az LAX-el folytatott háborúját követően új embert szemelt ki célpontjául, mégpedig a négyszeres világbajnokot Bobby Lashley-t. Bobby szembenézett a támadóival, azonban egyedül kevésnek bizonyult a Christ testvérek és Sami Callihan ellen. Lashley segítségére Eddie Edwards sietett, aki félretette a múltbéli nézeteltérését Bobby-val, hogy közösen véget vessenek az oVe ámokfutásának. Eddie a múltheti adásban sajnálatos módon megsérült Sami véletlen hibájának köszönhetően, így a Walking Armageddon társ nélkül maradt az oVe ellen. Bobby Lashley nincs könnyű helyzetben, ugyanis Eddie nélkül így egy 2 on 1 Handicap meccsben kell helyt állnia Dave és Jake Christ ellen, akiknek minden bizonnyal Sami is a segítségükre lesz. 
Az alig egy hónapja visszatérő Austin Aries rögtön elhódította a bajnoki övet Eli Drake-től. A visszavágót követően most kell először kockára tennie a címét, ellenfele pedig az a Johnny Impact lesz, aki legyőzte Alberto El Patron-t, Moose-t és EC3-t, hogy újra célba vehesse a világbajnoki címet. Johnny többször is közel állt már ahhoz, hogy megszerezze első övét az Impact Wrestling-nél, de amíg Eli Drake volt a bajnok, Chris Adonis mindig megakadályozta ebben. Ilyen téren Aries-el más lesz a helyzet, ugyanis neki nincs egy jobb keze, aki mindig ott lenne mellette. Johnny Impact és Austin Aries a Crossroads adás főmérkőzésén életükben először küzdenek meg egymással, a tét pedig az Impact World Championship cím lesz. 

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.