Header Ads

IMPACT! 2018. Március 29. - Összefoglaló

A tegnap esti IMPACT! adásban láthattunk egy négy emberes mérkőzést az X-Dvivision részlegétől, debütált Su Yung, KM hazai közönség előtt mérkőzött meg Fallah Bahh-val, összecsapott egymással Bobby Lashley és Brian Cage, folytatódott a viszály Eddie Edwards és Sami Callihan között és az este főmérkőzésén Austin Aries és Matt Sydal egy Title vs. Title küzdelemben kockára tették a bajnoki öveiket.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Az adás egy a héten korábban történt jelenettel indult, ahol a világbajnok Austin Aries összetalálkozott az X-Division bajnok Matt Sydal-el, és az ő spirituális segítőjével a Grand Champion Josh Mathews-al. Aries tett egy ajánlatot Sydal-nek, miszerint küzdjenek meg egymással. Ha Sydal győz, övé lehet a világbajnoki cím. Ha viszont Aries akkor ő nem Sydal X-Division bajnoki övét kéri, ugyanis azt már többször is birtokolta a karrierje során, hanem a Grand bajnoki övet, mert azt még sosem sikerült megszereznie. Mathews nagyon nem örült ennek az ötletnek, de Matt Sydal elfogadta a kihívást.

Petey Williams vs. Rohit Raju vs. Taiji Ishimori vs. Suicide
Rögtön egy elképesztő látványos mérkőzésnek lehettek szemtanúi a nézők, a négy high-flyer nem hazudtolta meg önmagát. Ez nem is lehetett volna másképp, ugyanis három korábbi X-Division bajnok is szerepelt a meccsben. A birkózók közül egyedül Petey Williams-nek nem volt veszteni valója, aki a Feast or Fired adáson nyert táskájával érkezett a ringbe. Suicide, Ishimori és Rohit Raju is a bajnoki öv közelébe szeretett volna kerülni, és ezért mindent meg is tettek, azonban Williams most is jobbnak bizonyult náluk, aki Suicide-on végrehajtva a Canadian Destroyer-t, megnyerte a mérkőzést. A meccs után Petey elmondta, a jövő hónapi Redemption PPV-n szeretné beváltani a táskáját Matt Sydal ellen.

A backstage-ben McKenzie Mitchell interjút készített Eli Drake-el. A korábbi világbajnok elmondta, ő az egyik legjobb a cégnél, neki a világbajnoki címért kellene mennie, nem a csapatbajnoki övért, még partnere sincs, és nem is akarja hogy legyen. Majd eszébe jutott egy ötlet, és ott hagyta McKenzie-t.

Su Yung vs. Amber Nova
Az egy hete semmiből feltűnő Su Yung azután, hogy megtámadta a Knockouts Champion Allie-t, most Amber Nova ellen hivatalosan is debütált az Impact Wrestling-nél. Yung-ot Braxton Sutter konferálta fel, azonban hogy kettőjük között milyen kapcsolat lehet, arra nem derült fény. Su Yung rögtön neki esett ellenfelének, és a Panic Switch mozdulatával esélyt sem adva Nova-nak, győztesen jött ki első mérkőzéséből.

McKenzie következő interjú alanya Johnny Impact volt, aki még nem mondott le a világbajnoki címről, ugyan úgy mint ahogy más, ős is meg akarja szerezni azt. Mondandóját Jimmy Jacobs szakította félbe, aki elmondta, ő nem akarja a világbajnoki címet, ő mást akar. Hogy pontosan mi is az, azt Johnny hamarosan meg is fogja tudni.

Taya Valkyrie az épület mögött sétálva beszélt a kamerának, hogy boldog, mert újra legyőzte Rosemary-t. Ekkor azonban a korábbi női bajnok fentről egy szemetest vágott Taya-hoz. Ezután a két lány egymásnak is esett, annyira, hogy még több embernek sem sikerült megfékezni őket.

KM vs. Fallah Bahh
KM hazai közönség előtt küzdhetett meg a közönség kedvenc Fallah Bahh-val a Brooklyn-i WrestlePro szervezetnél. Bahh hetek óta hiába próbál meg felülkerekedni ellenfelein, valahogy mindig elpártol tőle a szerencse, és ez most sem volt másképp. Mentségére legyen, hogy most nem tiszta kikopogtatás áldozata lett, ugyanis KM a felső kötélre tette a lábát, és úgy pinelte ki őt.

Bobby Lashley vs. Brian Cage
Elérkeztünk az adás talán legjobban várt mérkőzéséhez, ahol a cég jelenlegi két óriása, a négyszeres világbajnok Bobby Lashley, és az eddig veretlen Brian Cage feszült egymásnak. Lashley hosszú évek óta nem olyan ellenfele, aki csak egy kicsit is megközelíthette volna a testi adottságait. Most ez is elérkezett, ugyanis Cage személyében egy méltó ellenfelet kaphatott magának. Brian-t amióta visszatért a céghez, nem igazán láthattuk mire is képes, ugyanis pár másodperc alatt kikopogtatta az ellenfeleit, itt azonban más volt a helyzet, Lashley nem az a fajta aki csak úgy hagyja magát egy mozdulattal legyőzni. A srácok a vártnál is jobb mérkőzést vívtak egymással, ami mindvégig kiélezett volt. Lashley hiába adott egy óriási Spear-t ellenfelének, Cage most megállíthatatlan volt, és a Discus Lariat mozdulatával legyőzte a Walking Armageddon-t.

Gail Kim-et meglátogatta az öltözőjében Allie, aki újra elbizonytalanodott magában, miután Su Yung múlt héten megtámadta. Gail bízik a lányban, és újra el is mondta a női bajnoknak.

Az eheti GWN Flashback moment of the week rovatban újra átélhettük AJ Styles egy múltbéli Ultimate X mérkőzésen aratott győzelmét Petey Williams és Chris Sabin ellen.

A háttérben Eli Drake meglátogatta Moose-t, hogy elcserélje vele a táskáját, mondván Moose még nem áll készen a világbajnoki címre, de egy barátjával akár csapatbajnok lehetne. Moose nem fogadta el a cserét, de egy üzletet ajánlott Eli-nak. Jövő héten megmérkőznek egymással, és a győztes megkapja a vesztes táskáját.

Eddie Edwards azok után, hogy Sami Callihan egy hete még Alisha-t is belevonta a viszályukba, úgy döntött elutazik Ohio-ba, hogy megkeresse a támadóját, és bosszút álljon rajta. Eddie megtalálta az oVe-t és Sami-t, akik a Rockstar Pro Wrestling szervezetnél léptek fel. A korábbi világbajnok nem törődve semmivel, egy bambusz rúddal neki esett a Crist testvéreknek, akikhez rövidesen csatlakozott Callihan is, így Eddie-nek hármójuk ellen már esélye sem maradt, hogy törlesszen.


Impact World Champion Austin Aries vs. Impact Grand Champion Matt Sydal - Title vs. Title Match
Austin Aries és Matt Sydal is magabiztosan érkezett a ringhez, azzal a tudattal, hogy valamelyikük a meccs végén egyel több övvel gyarapíthatja a gyűjteményét. A két bajnok nem kímélte egymást, amit Alberto El Patron is figyelemmel kísért, a szobájából, steak evés közben. Josh Mathews az izgalmak közepette nem tudta türtőztetni magát, és többször is közbe akart szólni a meccsbe, amit végül Petey Williams elégelt meg. Sydal már közel állt a sikerhez, de a Shooting Star Press elől kitért Aries, és egy Dropkick-et követően bevitte az ellenfelének a Brainbustert. Matt ezután már nem tudta folytatni a mérkőzést, így Austin Aries gyarapította az övgyűjteményét a Grand bajnoki címmel, és csatlakozott az Impact Wrestling Grand Slam bajnokai közé. Rajta kívül csak AJ Styles, Eric Yung, Samoa Joe és Abyss tudták elérni ezt a titulust.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.