Header Ads

IMPACT! 2018. Március 29. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Austin Aries a Grand bajnoki cím megszerzésével gyarapítani szeretné az övgyűjteményét, most először néz szembe a ringben egymással Bobby Lashley és Brian Cage, folytatódik a viszály Eddie Edwards és Sami Callihan között, láthatunk egy négy emberes mérkőzést az X-Divízió részlegéből, KM megküzd Fallah Bahh-val, valamint debütál a múlt héten felbukkanó Su Yung is.

Austin Aries egy elképesztő karriert tudhat a magáénak, szinte már minden létező bajnokságot megnyert az Impact Wrestling-nél. Egy valami azonban hiányzik a repertoárjából, ez pedig a Grand Championship cím, amit jelenleg Matt Sydal spirituális segítője, Josh Mathews birtokol. Aries kirobbanó formában tért vissza nemrég az Impact Zone-ba, és úgy gondolja, most van a legnagyobb esélye megszerezni a Grand bajnoki övet. Ehhez viszont az aktuális X-Division bajnokot, Matt Sydal-t kell legyőznie, aki szintén elképesztő formában van az elmúlt időben. Ha Sydal megnyeri ezt a Title vs. Title mérkőzést, három bajnoki cím is a nevéhez fűződhet. Ha Austin Aries legyőzi Matt Sydal-t, akkor egy olyan elit körhöz csatlakozhat, amit csak nagyon kevés ember tudott elérni a karrierje során. AJ Styles, Abyss, Samoa Joe és Eric Yung mellett ő lehet az Impact Wrestling ötödik Grand Slam bajnoka.
Az este folyamán nem csak Austin Aries és Matt Sydal lesznek középpontban, hanem a cég két nagyágyúja Bobby Lashley és Brian Cage is. Lashley és Cage nagyon hasonlítanak egymásra, azonban Brian szemilységét még nem volt alkalmunk úgy igazán megismerni, mióta megérkezett az Impact Zone-ba még nem beszélt egy szót sem, csak tette a dolgát akkor, és amikor kellett. Így volt ez akkor is mikor Lashley-nek egyedül kellett szembe néznie Sami Callihan-el és az oVe-vel, és múlt héten is mikor a távozó EC3-t kellett megállítania, aki mielőtt távozott volna, még megtámadta JB-t. Bobby-nak ez viszont nagyon nem tetszik. Ő nem kérte, hogy Cage bele avatkozzon a dolgába, és hogy segítsen neki. A négyszeres világbajnok most meg akarja mutatni a rajongóknak, hogy Cage hiába győzött le mindenkit a visszatérése óta, vele más lesz a helyzet.  
Sami Callihan a múlt heti adásban átlépett egy határt azzal, hogy az Eddie Edwards és közte zajló viszályba bevonta Eddie feleségét, Alisha-t is. Arra számítani lehetett, hogy Sami nem fog bocsánatot kérnie Eddie-től amiért úgy elbánt vele, hogy a korábbi világbajnok akár meg is vakulhatott volna, de arra senki nem gondolt, hogy Callihan akár még többre is képes lenne. Eddie-nek most lépnie kell, így arra kérte az Impact Wrestling-et, kövessék őt kamerákkal Ohio-ba, hogy kezelésbe vehesse az ügyet, ugyanis nem akarja, hogy a dolgok tovább fajuljanak.
Az X-Divízió részlegénél attól, hogy Matt Sydal az este folyamán Austin Aries-el fog megküzdeni még nem áll meg az élet. Négy sikerre éhes birkózó fog megküzdeni egymással, akikre a jövőben potenciális bajnokként lehet tekinteni. Petey Williams közülük már biztosan címmeccset fog vívni az X-Division bajnoki övért, ugyanis ő a Feast or Fired mérkőzésen azt a táskát tudta megszerezni, ami ezt a lehetőséget tartalmazta. A korábbi bajnok Taiji Ishimori már átélhette milyen az X osztály élén lenni, és újra oda szeretne kerülni. Ezzel nincs egyedül, ugyanis Suicide is megtapasztalhatta már ezt, aki nem mellesleg egy kisebb kihagyás után újra elkápráztathatja a rajongókat. Négyük közül csak Rohit Raju nem volt még bajnok, aki igaz kikapott egy hete Matt Sydal-től, de letette a névjegyét az asztalra azzal, hogy fel tudta venni a versenyt az aktuális bajnokkal.
KM és Fallah Bahh ellátogat New Yorkba, azon belül is Brooklynba, hogy ott küzdjenek meg egymással. Bahh a rajongók szívébe zárta magát a vicces karakterével, ami KM-ről abszolút nem mondható el. A Brooklyn-i születésű KM még hazai közönség előtt sem biztos, hogy nagy népszerűségnek örvend, köszönhetően a stílusának, így Bahh akár még jól is kijöhet kettejük párharcából.
A múltheti adásban Allie megvédte a Knockouts Championship címét Sienna ellen, azonban az ünneplés közben megjelent Braxton Sutter, aki igazából maga sem tudta mit is akar pontosan. Ha ez még nem lett volna elég Allie-nek, egy ismeretlen lány, Su Yung hátulról megtámadta, amit a rajongók sem tudtak hova tenni. Su Yung most újra felbukkan az Impact Zone-ban, és remélhetőleg megtudhatjuk mik a tervei a jövőre nézve, és mi köze Braxton Sutter-hez. 

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.