Header Ads

IMPACT! 2018. Március 22. - Összefoglaló

A csütörtök esti IMPACT! adásban Alberto El Patron és Austin Aries a ringben folytatták a beszélgetést amit egy hete elkezdtek, Trevor Lee megküzdött Fallah Bahh-val, Rohit Raju kapott egy lehetőséget Matt Sydal-től az X-Division bajnoki címért, Sienna kihívta a Knockouts Champion Allie-t, Abyss egy Monsters Ball meccsben tért vissza Kongo Kong ellen, és megtudhattuk mit rejt a múlt heti Feast or Fired mérkőzés négy győztesének a táskája.


A teljes adás itt megtekinthető. jó szórakozást hozzá!

Az adás a múlt heti négy táskát szerző versenyző arénához való megérkezésével indult, majd a korábbi világbajnok, Alberto El Patron érkezett a ringbe.
Alberto elmondta, örül, hogy végre egy igazi bajnoka van az Impact Wrestling-nek, nem pedig egy papírbajnok amilyen Eli Drake volt. Azonban van egy ember aki magát a legnagyszerűbb embernek nevezi jogtalanul, mivel úgy gondolja, hogy az ő maga. A mexikói már épp távozott volna a ringből, amikor megérkezett a világbajnok Austin Aries, aki kérte Alberto-t, hagyja abba a cinikus tapsolást. Aries elmondta Alberto-nak, hogy tudja, mindketten a profi birkózás szerelmesei, de ha belenéz a szemébe, egy megalázó tekintetet lát. Azonban őt ez nem érdekli, csak meg akar küzdeni vele a Redemption PPV-n. Ekkor Alberto is válaszolt Aries-nek, és kérte, álljon elé, nem a ring sarkához akar beszélni. Állítása szerint Austin addig nem lesz igazi bajnok, amíg őt le nem győzi, majd távozott a ringből. Ekkor a világbajnok szólt a vezetőségnek, hogy ne az ő bevonuló zenéjét játsszák, hanem Alberto-ét, mert a Redemption PPV-n vívott meccsük után úgy is az övé fog szólni.

Trevor Lee vs. Fallah Bahh
A közönség kedvenc Fallah Bahh a múlt heti Sami Callihan elleni vereséget követően most a korábbi X-Division bajnok Trevor Lee ellen szeretett volna bizonyítani. Erre minden esélye meg is lett volna, ha Trevor-t nem kíséri el társa Caleb Konley. Caleb végig segített Lee-nek, aki így könnyedén hozni tudta ezt a mérkőzést, aminek a rajongók most sem örültek.

Sami Callihan hiába sebesítette meg csúnyán Eddie Edwards-ot, ezzel sem tekintette lezártnak a kettejük közti nézeteltérést. Most Eddie feleségét, Alisha-t szemelte ki célpontjául, és az oVe kamerájával követni kezdte a hotelbe, ahova a lány bejelentkezett. A felvételt McKenzie Mitchell rögtön megmutatta Eddie-nek, aki rohant is felesége segítségére.

McKenzie interjút készített Petey Williams-el a lehetséges címmérkőzésekről, amit a táskája tartalmazhat. Petey szeretne egy X-Division kihívó jogot, mert az első táska szerzésénél is ezt nyert, de bármelyik bajnoki címmérkőzésnek örülne.

Rohit Raju vs. Matt Sydal - X Division Championship Match
Matt Sydal-t elkísérte a spirituális segítője, az új Grand Champion Josh Mathews is, amit a kommentátor Sonjay Dutt még mindig nem tudott feldolgozni. Josh nem szólt bele Matt mérkőzésébe, nem is lett volna rá ideje, ugyanis a rajongókkal volt végig elfoglalva, akik szintén nem tudták még elfogadni, hogy ő az új Grand bajnok. A Desi Hit Squad oszlopos tagja Rohit Raju, a legendás indiai birkózó Gama Singh-nek szeretett volna bizonyítani, azzal, hogy legyőzi Matt Sydal-t, és lesz a szervezet új X-Division bajnoka, azonban minden erőfeszítése ellenére sem tudta legyőzni Sydal-t, aki egy tökéletesen kivitelezett Shooting Star Press mozdulattal legyőzte kihívóját.

McKenzie először Moose-al készített egy interjút, aki úgy érzi a 2018-as év az ő éve lesz, és világbajnok lesz.
Ezután jött Eli Drake, aki nem aggódik ha esetleg a "Fired" szó szerepel a táskájában, mert eddig az összes munkahelyéről kirúgták.

Allie(c) vs. Sienna - Knockouts Championship Match

Allie most először tette kockára a bajnoki övét azok után, hogy legyőzte a korábbi női bajnokot Laurel Van Ness-t. A kihívója, Sienna eltökélt szándéka, hogy visszaszerzi az övet, amitől Gail Kim megfosztotta még a Bound for Glory PPV-n. Az új női bajnok azonban most nehéz feladatnak bizonyult számára, Allie egy Superkick-el legyőzte Sienna-t, majd jött Braxton Sutter, aki megzavarta őt az ünneplésben. Sutter beszédét a közönség sem fogadta nagy lelkesedéssel, amit jeleztek is felé a "fogd be a szádat" kántálással. Braxton folytatta a mondandóját, és elmondta Allie-nek, ha becsukja a szemét, látja mi számára a legfontosabb, de Allie helyett a Laurel szó hagyta el a száját. Erre Sonjay is nevetésbe tört ki. Sutter próbál javítani a helyzetén, de Allie kezdett egyre dühösebb lenni. Ekkor azonban megjelent Su Yung, és megtámadta a női bajnokot. A rajongók nem tudták hová tenni a dolgot, mindenki meglepődött a debütáló lány furcsa viselkedésén. Végül Yung és Braxton Sutter együtt hagyták el az arénát.

A negyedik táskaszerzőt is megakarta interjúvolni McKenzie, de EC3-t beszéde közben többen is félbeszakították. Tyrus, Richard Justice, Fallah Bahh, Moose, Ishimori, Johnny Impact, és Bobby Lashley is úgy gondolja, hogy Carter lesz az akinek a táskája a "Fired" szót tartalmazza.

Mindeközben Eddie Edwards odaért a hotelbe ahol a felesége megszállt, és Alisha-t szerencsére sértetlenül találja az ágyában. A lány nem is értette Eddie aggodalmát, majd mikor a férj elhagyná a szállodát, Sami Callihan megtámadta őt a folyosón. Végül Alisha-nak kellett közbe avatkoznia, aki kihívta a rendőrséget.

Kongo Kong vs. Abyss - Monster's Ball Match
Jimmy Jacobs terve bevált, Abyss felfedte régi énjét és kiállt Kongo Kong ellen. James Mitchell is elkísérte a fiát a mérkőzésre, és Jimmy Jacobs is ott volt a pártfogoltja mellett. A mérkőzés egy szakaszában Jimmy meg is próbált segíteni Kong-nak, amire Abyss egy Chokeslam-mel akart válaszolni de az óriás megakadályozta ebben. A Monster's Ball mérkőzés adta lehetőségeket ki is használták a felek, a már jól megszokott asztaltörés, rajzszegek most sem maradhattak el. Ezt az összecsapást végül Kongo Kong nyerte meg, aki egy hatalmas Splash-el legyőzte Abyss-t.

Elérkeztünk az este fénypontjához, Jeremy Borash a négy győztessel a ringben felfedte mit rejtenek a táskák. Az 1-es számú táska tulajdonosa Eli Drake kezdte a sort, akinek a Tag Team Title feliratot tartalmazta a táskája. Eli nem akarta elhinni, hogy pont most, mikor Chris Adonis távozott, akkor kap egy ilyen lehetőséget. Dühében ki is hajította a táskáját a ringből. A következő nyitás Petey Williams-é volt, akinek a 2-es táskája egy X-Division címmérkőzést tartalmazott. Már csak két táska maradt, Moose és EC3 közül valakinek távoznia kell az Impact Wrestling-től. JB kérte őket, nyissák ki a táskájukat, amit Moose meg is tett. Moose 4-es táskája egy világbajnoki címmérkőzést tartalmazott, ami egyet jelentett azzal, hogy EC3-nek kell elhagynia a szervezetet. A korábbi világbajnok ezt nem fogta fel, szerinte ez egy vicc, de JB kinyitotta a 3-as táskát, majd közölte vele, hogy ez sajnos komoly, neki kell távoznia. EC3 ekkor mikrofont ragadott és elkezdett mentegetőzni,  hogy ő egy Carter, a szervezetnek szüksége van rá, és hogy őt nem lehet kirúgni mert ő Dixie Carter unokaöccse, végül aztán nagy nehezen, de elfogadta a sorsát. Carter távozása előtt még egyszer utoljára  nem hazudtolta meg önmagát, ahelyett, hogy csendben elhagyta volna az arénát, megtámadta Jeremy Borash-t, akinek a segítségére Brian Cage érkezett. EC3 megütötte Brian-t, de az egy Drill Claw mozdulattal könnyedén megállította a korábbi világbajnokot.  

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.