Header Ads

IMPACT! 2018. Március 22. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban megtudhatjuk, hogy mit rejt Eli Drake, Moose, Petey Williams és EC3 táskája, Alberto El Patron és Austin Aries immár a ringben folytatják a múlt héten elkezdett beszélgetésüket, Matt Sydal megküzd Rohit Raju-val, láthatunk egy Knockouts Championship mérkőzést Allie és Sienna között, valamint szembe néz egymással Abyss és Kongo Kong egy Monsters Ball mérkőzés keretein belül.

Jimmy Jacobs elérte a célját, sikerült előcsalogatnia Abyss igazi énjét, amit ez idáig Joseph Park személyével próbált elnyomni. Ennek talán még Jimmy-nél az a James Mitchell örül csak jobban, aki már hosszú évek óta a fiaként tekint a mára már egyedüli TNA Original Abyss-re. Mitchell nem mellesleg visszatérése első lépéseként a mérkőzés típusát is meghatározta amiben a két szörny megküzd egymással, és ez mi is lenne más, ha nem egy Mosters Ball meccs.

A múlt héten megrendezésre kerülő Feast or Fired mérkőzés négy személynek nagyban befolyásolni fogja a karrierjét. Moose, EC3, Petey Williams és Eli Drake volt az a szerencsés, aki egy táskát meg tudott szerezni magának, azonban hogy mit is rejt a táskájuk még csak a mai adásban fog kiderülni. Hárman egészen biztosan címmérkőzést vívhatnak az aktuális World, X-Division és Tag Team bajnokkal, egy embernek azonban, aki a "Fired" feliratot tartalmazó táskát birtokolja, el kell hagynia az Impact Wrestling-et. 
 
Austin Aries rögtön az után, hogy visszatért az Impact Wrestling-hez, megszerezte Eli Drake-től a világbajnoki címet, és a visszavágón is meg tudta tartani azt. Azóta Aries Johnny Impact ellen is megvédte az övét, de már itt is a következő kihívó, aki nem más mint Alberto El Patron. A mexikói egy hete személyesen is bemutatkozott az új bajnoknak, bár ez a találkozás nem épp baráti csevejjel zárult. A felek között végig tapintani lehetett a feszültséget, ami várható is volt, ha két ilyen erős karakter találkozik, akinek ugyan az a célja, ami nem más mint a világbajnoki cím. A ma esti epizódban már a ringben találkozik egymással az április 22-ei Redemption PPV főmérkőzésének két főszereplője, hogy a közönség előtt folytassák azt a beszélgetést amit múlt héten elkezdtek a színfalak mögött.   

Matt Sydal egy hete kettős bajnokként érkezett meg az Impact Zone-ba, azzal a tervel, hogy köszönetet mondjon a mind ezidáig titkolt spirituális segítőjének, akit végül a rajongók is megismerhettek. Josh Mathews mindenkit meglepett mikor besétált az arénába, az meg már csak hab volt a tortán, hogy Matt hálája jeléül még a Grand bajnoki övet is neki ajándékozta. Ez azonban a Desi Hit Squad oszlopos tagját, Rohit Raju-t nem igazán érdekli, ő a legendás indiai birkózó Gama Singh-nek szeretne bizonyítani, és ehhez az kell, hogy legyőzze az X-Division bajnok Matt Sydal-t.

Allie azzal, hogy legyőzte a korábbi női bajnokot Laurel Van Ness-t, bebizonyította a rajongóknak, és önmagának is, hogy igenis számolni kell vele a Knockouts divízióban. Ez azonban Sienna-nak nem tetszik, aki vissza akarja szerezni a bajnoki övet, amit tavaly el vett tőle Gail Kim a Bound for Glory PPV-n. Allie-nek az este folyamán az ellen a Sienna ellen kell először kockára tennie a Knockouts Champion címét, aki magát nagyobbnak, gyorsabbnak, és erősebbnek gondolja az összes női birkózónál.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.