Header Ads

IMPACT! 2018. Március 15. Feast or Fired - Összefoglaló

A csütörtök esti Impact! adásban Sami Callihan megküzdött Fallah Bahh-val, folytatódott a viszály Jimmy Jacobs és Joseph Park között, összecsapott egymással Taya Valkyrie és Rosemary, megtudhattuk ki Matt Sydal titokzatos segítője, valamint újra megrendezésre került a Feast of Fired mérkőzés.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Az adás elején Jeremy Borash felkonferálta a Feast or Fired mérkőzés résztvevőit, majd egy rövid összefoglalót láthattunk a múlt heti Crossroads adáson történtekről.

Sami Callihan vs. Fallah Bahh
Sami Callihan azok után, hogy elintézte Eddie Edwards-ot, és hogy Bobby Lashley-t új feladat elé állította, most Fallah Bahh-t szemelte ki magának, hogy rajta is demonstrálja a kegyetlenségét. Bahh azonban felvette a lépést Sami ellen, több látványos mozdulatot is végre hajtott kihívóján, köztük egy belly-to-belly suplex-et. A közönség egyértelműen Bahh győzelmét szerette volna, ám Sami egy Death Valley Driver-el legyőzte ellenfelét. Callihan-nek ez nem volt elég, a mérkőzés után az oVe segítségével ugyan azt el akarta játszani mint amit korábban tett Eddie Edwards-al, azonban Eddie egy vascsővel megakadályozta ebben.

A szünetben az eheti Flashback of the week rovatban újra megnézhettünk egy korábbi Feast or Fired mérkőzést, ahol Jay Lethal, Curry Man, és a két LAX tag Homicide és Hernandez szereztek táskát.

McKenzie Mitchell interjút készített az aktuális világbajnok Austin Aries-el, és az ő általa írt könyvről beszélgettek. Ekkor azonban megjelent Alberto El Patron, aki kiküldte McKenzie-t a helységből, hogy beszélni tudjon a bajnokkal. Alberto bemutatkozott Aries-nek, és megkérdezte tőle, hogy tudja-e, hogy ő volt itt a világbajnok, mielőtt a papír bajnok Eli Drake meg nem szerezte azt az övet, amit ő sosem vesztett el. A mexikói a tisztelete jeléül hozott Aries-nek egy üveg bort, és egy nagy szelet steak-et, amivel megkínálta a bajnokot, de ő vegán, így ezt nem fogadta tőle el, helyette inkább megevett egy banánt. Ezt Alberto nem nézte jó szemmel, és Aries arcába nyomta a húst, amit már a bajnoknak sem tetszett. A felek között tapintani lehetett a feszültséget. Alberto úgy döntött, venne egy könyvet Aries-től, de a bajnok ingyen adott neki egyet, mondván most hogy világbajnok, jól keres. Austin megkérdezte El Patron-t, hogy emlékszik-e még milyen érzés bajnoki fizetést kapni. Alberto El Patron távozása után, Aries megkóstolta az ajándékba kapott bort.

A backstage-ben Kiera Hogan gratulált az új női bajnok Allie-nek, akihez megérkezett Braxton Sutter, és beszélni szeretett volna vele, de Allie inkább odébb állt.

Jimmy Jacobs és Kongo Kong érkeztek a ringbe, hogy újra megkérjék Joseph Park-ot, hogy jöjjön elő az Abyss énjével. A hívásra azonban nem Park jelent meg, hanem a korábbi mestere, James Mitchell. James bemutatkozott Jimmy-nek, akiről tudta hogy szörnyrajongó, majd elmondta neki, hogy valójában Abyss-nek miért kellett használnia Joseph Park énjét. De köszönetet mondott Jacobs-nak, amiért a tetteivel újra elérte, hogy előjöjjön a fia, Abyss. Ekkor megérkezett Abyss, aki rögtön neki esett Kong-nak. James bejelentette, jövő héten a két szörny meg fog küzdeni egymással, egy Monster's Ball mérkőzéstípusban.

Taya Valkyrie vs. Rosemary
Folytatódott a visszatérő Taya Valkyrie és a korábbi Knockouts Champion Rosemary közti viszály, de a két lány, a látottak alapján még egészen biztosan nem végzett egymással. A hölgyek hozták a már megszokott kiváló mérkőzést, aminek most nem lett győztese, ugyanis mindkettőjüket kiszámolta a bíró, mivel nem mentek vissza a ringbe. Itt azonban nem ért véget a küzdelem, a lányok tovább folytatták amit elkezdtek, Rosemary a bejáratnál akart egy Spear-t adni Taya-nak, aki kitért előle, és a Road to Valhalla mozdulatát újra végre hajtotta a Demon Assassin-on a rámpán.
  
Eli Drake megpróbálta mobilon felhívni barátját Chris Adonis-t, aki nem vette neki fel a telefont, majd mikor a korábbi világbajnok vezetékesen is újra próbálkozott, elérte társát. Eli kéri barátját, hogy jöjjön az esti mérkőzésre, hogy vissza tudja szerezni a világbajnoki címét, de Adonis nem vesz részt ezen a meccsen, mert nem akarja hogy a Fired táskát szerezze meg. Drake ekkor dühében kirúgta Adonis-t, és még a telefont is összetörte.

McKenzie interjút készített EC3-vel, aki tudja, hogy melyik táskát kell megszereznie, hogy újra bajnok legyen.
A nap egy korábbi pillanatában, Bobby Lashley felkereste Brian Cage-t, akiről hallotta, hogy eldicsekedett mindenkinek, hogy ő mentette meg múlt héten az oVe-től. Lashley leszögezte Cage-nek, hogy nem volt szüksége a segítségére, egyedül is helyt tudott volna állni. Brian Cage nem szólt semmit Bobby-nak, és ott hagyta a korábbi világbajnokot.
Az LAX klubházba Konnan, Ortiz és Santana ünnepelték a Cult of Lee-n aratott győzelmüket, és várták az esti Feast or Fired mérkőzést, hogy megtudják ki lesz a következő kihívójuk, majd megérkezett Homicide egy táska pénzzel.

Az új X-Division és Grand bajnok Matt Sydal érkezett a ringbe, hogy köszönetet mondjon a rajongóknak, de legfőképp az ő spirituális segítőjének, aki nélkül nem tudná, hol lenne ma. Ekkor végre megtudhattuk ki az akiről Matt ez idáig titkolózott. Josh Mathews, érkezett az arénába, amit a kommentátor, Sonjay Dutt sem nem akart elhinni. A közönség is meglepődött Mathews szerepén, és a "You S*ck" valamint "Delete" szavakkal éltették. Josh megajándékozta tanítványát egy maszkkal, amire Matt odaadta a Grand bajnoki címet mentorának. Josh Mathews az új Grand Champion.

Eli Drake vs. Moose vs. KM vs. Petey Williams vs. Tyrus vs. Trevor Lee vs. Caleb Konley vs. EC3 vs. Rohit Raju vs. Taiji Ishimori – Feast or Fired Match
Az este főmérkőzésén visszatért a már jól ismert Feast or Fired mérkőzés. A szabályok változatlanok. Négy táska ami egy világbajnoki, egy X-Division és egy Tag Team bajnoki kihívó jogot tartalmaz. A negyedik táska azonban egy "Fired" szót rejt, aminek következtében aki ezt szerzi meg, távoznia kell az Impact Wrestling-től. A tíz részvevő mindent megtett annak érdekében, hogy egy bajnoki esélyes táskát szerezzen magának, de csak négyük tudott sikerrel járni. Először Petey Williams szerezte meg a 2-est, majd Moose a 4-est, EC3 a 3-ast és végül Eli Drake az 1-es táskát. Jövő héten kiderül ki az a három szerencsés aki bajnoki címmérkőzésen vehet részt, és ki az az egy, akinek el kell hagynia a céget.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.