Header Ads

IMPACT! 2018. Március 15. Feast or Fired - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban visszatér a Feast or Fired táskás mérkőzés, a világbajnok Austin Aries beszél a terveiről a jövőre nézve, megtudhatjuk ki az a tanácsadó aki segíti a Grand és X-Division Champion Matt Sydal-t, valamint újra szembenéz egymással Rosemary és Taya Valkyrie.
Az eheti IMPACT! adás a Feast or Fired mérkőzésről fog szólni. Négy táska, ami négy ember élet változtathatja meg. A mérkőzés a már jól megszokott szabályok szerint fog zajlani, négy táska lesz felakasztva a ring sarkához erősített oszlopra. A táskák között szerepel egy kötelező kihívó jog a világbajnoki, a csapatbajnoki, és az X-Division bajnoki címre. A negyedik táska tartalma azonban egy "Fired" üzenetet tartalmaz, aminek következtében aki ezt a táskát szerzi meg, annak el kell hagynia az Impact Wrestling-et. Ez számos olyan birkózónak esélyt nyújt egy bajnoki címmérkőzésre, aki előtte korábban még nem tudott világbajnoki, csapatbajnoki, vagy akár X-Division bajnoki címet szerezni a pályafutása során. A résztvevők között ott lesz a korábbi X-Division bajnokok Taiji Ishimori és Petey Williams, a világbajnokok közül Eli Drake és EC3, valamint KM, Moose és Tyrus is. 
Az aktuális világbajnok a Crossroads adásban egy elképesztő mérkőzésben győzte le a kötelező kihívóját Johnny Impact-et, és őrizte meg az Impact World Champion címet. Aries a győzelmét követően most elmondja a terveit a jövőre nézve, azonban ez egy embernek nagy valószínűséggel nem fog tetszeni. Ez nem más mint Alberto El Patron, akinek eltökélt célja, hogy vissza szerezze a bajnoki övét, amit nem egy mérkőzés keretein belül vesztett el, hanem amitől megfosztották. Aries és El Patron még sosem küzdöttek meg egymással korábban, de a mexikói kész ezen változtatni, és ezt múlt héten jelezte is Austin felé, mikor cinikus mosollyal az arcán megjelent a bajnoki címmérkőzés végén.
Alig pár hét telt el azóta, hogy Matt Sydal elhódította a Grand bajnoki övet EC3-től, a múltheti Crossroads adásban Taiji Ishimori legyőzésével már az X-Division címet is magáénak tudhatja. Sydal sikereit egy spirituális segítőnek köszönheti, akinek a kilétéről még a bajnok nem árult el semmit a rajongóknak. A titkolózás azonban most véget ér, és végre megtudhatjuk, ki áll Matt Sydal sikereinek hátterében.
Rosemary azzal, hogy egymás után győzte le ellenfeleit, köztük Hania-t is, elérkezettnek látta az időt, hogy újra a női divízió élére kerüljön. Ezt azonban valaki nagyon nem így gondolja, mégpedig Taya Valkyrie, aki két hete visszatért az Impact Zone-ba, és jelezte Rosemary-nek, hogy a kettejük konfliktusa még korántsem ért véget. Taya hátba támadta a korábbi Knockouts Champion-t, amire most Rosemary egy mérkőzés keretein belül válaszolhat ellenfelének.

Az adásból minden bizonnyal azt is megtudhatjuk, hogy Bobby Lashley miként reagál Brian Cage múlt heti tettére, valamint hogy folytatódik Jospeh Park és Jimmy Jacobs nézeteltérése.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.