Header Ads

IMPACT! 2018. Március 1. - Összefoglaló

A csütörtök esti IMPACT! adásban EC3 szembenézett korábbi barátjával Tyrus-al, visszatért Braxton Sutter, folytatódott a viszály Jimmy Jacobs, Kongo Kong és Joseph Park között, Hania újra kihívta Rosemary-t, és az este főmérkőzésén Eddie Edwards megküzdött Sami Callihan-el.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

EC3 vs. Tyrus
A múltheti adás rövid összefoglaló videója után, a két korábbi barát, EC3 és Tyrus mérkőzésével kezdődött az adás. Miután Carter nem tudta elhódítani Johnny Impact-től a kötelező kihívó jogot, összetűzésbe keveredett a visszatérő Tyrus-al. A meccs elején a kétszeres világbajnok félvállról vette a küzdelmet, és jobbára csak a nézőkkel foglalkozott. A mérkőzés korántsem okozott izgalmakat, ezt az összecsapást inkább lehetett illetni komikusnak, ugyanis EC3 semmit se tudott kezdeni Tyrus-al. Carter miután belekapott ellenfele szemébe, azt hitte sikerül megszorongatnia Tyrus-t, azonban az óriás, EC3 technikáját alkalmazva, egy DDT után legyőzte Ethan Carter-t egy Choke Slam-el.  

A backstage-ben Joseph Park nagymamájával beszélt telefonon az esti mérkőzése kapcsán.
Egy kisfilmet láthatunk, amit az o.V.e rögzített a kamerájával, amiben az Impact sztárjainak fényképeit válogatták. Callihan megtalálta a széttépett Eddie Edwards fotóját, és elmondta, hogy Eddie beleütötte az orrát az ő üzletükbe, amit nagyon nem kellett volna, és ezért az este folyamán nagy árat kell fizetnie.

El Hijo Del Fantasma vs. Braxton Sutter
Egy hosszabb kihagyás után Braxton Sutter, visszatért az Impact Zone-ba, első ellenfele pedig az AAA Latin American bajnoka El Hijo Del Fantasma volt. Sutter-nek nem sikerült rögtön visszarázódnia, ugyanis Fantasma legyőzte őt. A mérkőzést követően Braxton mikrofont fogott, és elmondta a közönségnek, hogy ő az Impact legnagyobb sztárja, és a rajongók ez után is hinni fognak benne. Ekkor azonban folytatódott Sutter balszerencsés estéje, ugyanis megjelent Brian Cage, aki megtámadta a mérkőzés vesztesét, és a Drill Claw mozdulatával folytatta a sikerszériáját.

Matt Sydal-ről láthattunk egy kisfilmet, aki elmondta, hogy a megvilágosodáshoz vezető út nem volt könnyű számára, de elérte azt, mikor legyőzte EC3-t és elhódította tőle a Grand Champion címet.
McKenzie Mitchell készített egy interjút Sydal-el, de az aktuális X-Division bajnok, Taiji Ishimori félbe szakította a beszélgetést. A jövőheti Crossroads adáson Sydal és Ishimori kockára teszik a bajnoki övüket egymás ellen.

Kongo Kong vs. Joseph Park
Azzal, hogy Kongo Kong előbb Joseph Park unokaöccsét, Chandler-t állította félre, majd a nagymamáját Jenny-t félemlítette meg, az ügyvédnek nem maradt más választása, ki kellett állnia Jimmy Jacobs szörnye ellen. Az várható volt, hogy amíg Park-ból nem jön elő az Abyss énje, nem sok esélye lesz Kong ellen, aki nagyon veszélyes tud lenni a ringben. Miután Kongo Kong legyőzte Joseph-et, Jimmy kérte az ügyvédet, hogy jöjjön elő Abyss énjével, de Park nemet mondott neki. Ekkor Kong elvette Jacobs-tól a sálját, és elkezdte vele fojtogatni Joseph Park-ot, aki még így is ellen tudott állni Jimmy kérésének.

Trevor Lee és Caleb Konley egy medence partján ünnepelték, a múltheti LAX elleni győzelmüket. A beszélgetésüket a Mumbai Cats szakította félbe, akiktől Trevor elnézést kért, amiért két hete megtámadták őket. A bulit újabb ember zavarta meg, ugyanis megjelent Konnan, de Lee nem vette őt komolyan, mondván az öregember már össze vissza beszél. Ekkor azonban Santana-ról és Ortiz-ról lekerült a Mumbai Cats-es álarc, és az aktuális csapatbajnokok megtámadták a Cult of Lee-t. Trevor Lee és Caleb Konley a medencében fejezte be az ünneplést.

A korábbi világbajnok Alberto El Patron egy videóban üzent Johnny Impact-nek és Austin Aries-nek, hogy a jövő heti Crossroads adásban bármelyikük és szerzi meg a címet, szembe kell hogy nézzen vele, mivel ő vissza akarja szerezni a bajnoki övét.

Hania vs. Rosemary
Hania egy újabb próbálkozást tett Rosemary ellen, hogy legyőzze a korábbi Knockouts Champion-t, de Rosemary most sem okozott csalódást a rajongóinak. A lány előbb egy hatalmas Spear-t adott Hania-nak, majd jött a Red Wedding befejező mozdulat, ami után a vadásznő már nem tudta folytatni a mérkőzést. Rosemary a meccs után még ott maradt a ringben, és elmondta a közönségnek, hogy meg sem fog állni addig, míg vissza nem szerzi a Knockouts bajnoki címet, mert az az ő árnyékához tartozik. Ekkor azonban visszatért Taya Valkyrie, aki ugyan szembenézett Rosemary-vel, viszont a lány azon kérése elől, hogy most azonnal küzdjenek meg, kihátrált. Rosemary ekkor elhagyta volna a ringet, de Taya megtámadta a Demon Assassin-t, és a rámpán végre hajtotta Rosemary-n a Road to Valhalla mozdulatát.

A szünetben az eheti Flashback of the Week rovatban megnézhettük Eddie Edwards Bobby Lashly-n aratott győzelmét, amivel megszerezte a Walking Armageddon-tól a világbajnoki címet.

Elérkezett az adás legabszurdabb pillanata, Laurel Van Ness összekötné az életét a Knokouts Champion címmel. KM a ceremónia házigazdája besétált a bajnoki övvel, és felkonferálta Laurel-t, aki mezítláb, egy rózsaszín esküvői ruhában készült az eseményre. KM elmondta volna az ilyenkor szokásos beszédet, de Van Ness kérte tőle, hogy ugorja át ezt a részt, inkább azt kérdezze meg, van-e valakinek ellenvetése a házassággal kapcsolatban. Ekkor megérkezett Braxton Sutter, és elmondta, hogy miután Brian Cage helyben hagyta az este folyamán, rájött, hogy nagy butaságot követett el tavaly, mikor nemet mondott a lánynak, mert ő igazából szerelmes belé. Laurel erre nemet mondott neki, és elzavarta Sutter-t a ringből. KM újra megkérdezte a közönséget, van-e valakinek ellenvetése, de senki nem válaszolt, amire Laurel kiakadt, hogy még Allie-t sem zavarja, hogy ő egybekel a bajnoki címmel. Ekkor azonban megjelent Allie, és megtámadta az aktuális bajnokot. 


Sami Callihan vs. Eddie Edwards
Az este főmérkőzése előtt sejteni lehetett, hogy Sami és Eddie elképesztő mérkőzést fog vívni egymással, és ez be is igazolódott. A felek rögtön egymásnak estek, és a ringből való kiugrásokkal, az egymás utáni rúgásokkal és Sami Pile Driver mozdulatával elkápráztatták a közönséget. Callihan-t elkísérték a ringhez Dave és Jake is, akik viszont nem sokat tudtak segíteni barátjuknak, mert a bíró kizavarta őket az arénából. Mikor Sami már a második Pile Driver-t akarta végrehajtani Eddie-n, az fordítani tudott a helyzetből, és tusba fogta ellenfelét, amiből ő már nem tudott kijönni. A korábbi világbajnok azonban nem sokáig ünnepelhette a győzelmét, ugyanis Callihan neki esett, amire Bobby Lashley is felkapta a fejét, de mikor ment volna segíteni Edwards-nak, a Christ testvérek megtámadták a backstage-ben a négyszeres világbajnokot. Eközben Sami nem hagyta abba az ámokfutását, és egy széket helyezett a ring közepén fekvő Eddie Edwards-ra, majd egy baseballütővel ütött rá, de az ütés véletlenül lecsúszott, ami következtében Eddie arca megsérült.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.