Header Ads

IMPACT! 2018. Március 1. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Eddie Edwards megküzd Sami Callihan-el, folytatódik a viszály Jimmy Jacobs és Joseph Park között, Matt Sydal el akarja hódítani Taiji Ishimori X-Division bajnoki címét, Laurel Van Ness tovább keresi a boldogságot, valamint visszatér a ringbe Braxton Sutter El Hijo Del Fantasma ellen.

Az este legjobban vár mérkőzése az Eddie Edwards vs. Sami Callihan összecsapás lesz. Az o.V.e azzal, hogy megtámadta indokolatlanul Bobby Lashley-t, egy újabb ellenséget szerzett magának, még pedig a Walking Armageddon korábbi vetélytársát, Eddie Edwards-ot. A két korábbi világbajnok a múltban elképesztő csatákat vívtak a bajnoki címért, de most a régi nézeteltéréseiket félretéve összeálltak, hogy közösen vessenek véget a Christ testvérek és Sami ámokfutásának. Bobby már legyőzte Callihan-t az első találkozásukkor, múlt héten pedig a csapatmérkőzést is megnyerték Eddie-nek köszönhetően. Most újra Edwards-on a sor, hogy bizonyítson Sami Callihan ellen.
Jimmy Jacobs továbbra sem mondott le a tervéről, miszerint előhozza Joseph Park-ból a szörny énjét. Park már többször elmondta, hogy nem fogja többet használni az Abyss karakterét, és ezt megígérte a családjának, és saját magának is. A múltheti adásban még Joseph nagymamája, Jenny is kérte Jacobs-ot, hogy hagyja békén unokáját, de a Princess hajthatatlan, ő szeretné látni ahogy Abyss megküzd az ő szörnyetegével, Kongo Kong-al. Kong megtámadta Joseph Park-ot, miután nemet mondott Jimmy-nek. Az ügyvédnek ezen a héten újra szembe kell néznie Kong-al, ha meg akarja tartani az ígéretét.
Miután Matt Sydal elhódította a Grand bajnoki övet EC3-től, sikeresen meg is védte azt Petey Williams ellen Kanadában. A meccs után, a bajnok a torontói közönségnek felolvasott egy levelet, és elmondta, hogy nem elégszik meg a Grand bajnoki címmel, ő ki akarja hívni Taiji Ishimori-t, hogy megszerezhesse tőle az X-Division övet. Sydal-nek mindenben a segítségére van egy spirituális támogató, akinek a kilétéről még mindig nem tudunk semmit. Egy biztos, a két bajnok jó barátságot ápol egymással, de vajon Ishimori mit szól az új kihívójához?
Hania és Rosemary viszálya most kezd igazán kibontakozni. A Huntress a céghez való megérkezésekor még nem sejthette, mibe vágta a fejszéjét, mikor megtámadta a Knockouts divízió egyik legjobb birkózóját. A Demon Assassin miután viszonozta Hania támadását, az első mérkőzésükön is győzedelmeskedni tudott. Most Hania újabb lehetőséget kap, hogy legyőzze a korábbi női bajnokot.
Laurel Van Ness azok után, hogy Braxton Sutter nemet mondott neki az esküvőjükön, és miután Grado-val sem találta meg a boldogságot, teljesen kifordult magából. A megtört menyasszony azóta megszerezte a Knockouts Champion övet, és jelenleg is birtokolja azt. Most Laurel újabb ötletével borzolta fel a kedélyeket, mégpedig, hogy egy ceremónia keretein belül, örökre összeköti magát a bajnoki címével. Ezt minden bizonnyal többen sem fogják tétlenül nézni.
Braxton Sutter már jó ideje nem volt látható az Impact Zone-ban, utoljára a kanadai TV adások felvételein tűnt fel, de akkor is csak kisebb jelenetek erejéig. Most Braxton a hosszabb kihagyást követően, újra ringbe lép, ellenfele pedig az AAA szervezet aktuális Latin American Champion-ja, El Hijo Del Fantasma lesz.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.