Header Ads

Hivatalos: A WWE visszafogadta Hulk Hogant

Ugyan hivatalos szerződést még nem írtak alá, de újra rendben van Hulk Hogan és a WWE kapcsolata.
Triple H nagyon tiszteli a legendát - (Fotó: WWE)
Tegnap került sor a HBO által elkészített André the Giant dokumentumfilm premierjére, ahol az óriás legnagyobb riválisa Hulk Hogan is tiszteletét tette, immáron a WWE invitálásának köszönhetően. Hogan mellett megjelent az eseményen Big Show, Rey Mysterio, Mark Henry, Triple H és Stephanie McMahon is. A Hulkstert még 2015-ben bocsájtotta el a szervezet, miután nyilvánosságra kerültek rasszista megnyilvánulásai, ezt követően másfél évig tiltó listán szerepelt a neve.

A WWE egy héttel ezelőtt közleményben jelezte, hogy Hulk Hogant egyelőre nem köti hivatalos szerződés a céghez, de tegnap több fényképet is készítettek róla. Az egyik fotót a Twitteren és a hivatalos weboldalán is megosztotta a cég, továbbá kitértek Hogan legendás győzelmére, amikor 93 ezer ember előtt legyőzte Andrét a WrestleMania 3-on. Az elmúlt hónapokban Hogan neve több alkalommal is megnevezésre került a gálákon és a heti adásokon, néhányszor videó felvételeken is szerepelt.

A közvélemény szerint már csak hetek kérdése és Hulk Hogan hivatalosan is visszatér a WWE-be. A jövőben újra a cég nagykövete lehet, de egyes feltételezések szerint a SmackDown Live General Menedzsere lehet. Állítólag már jövőhéten is visszatérhet, hiszen Hillbilly Jim azt szeretné, ha a Hulkster avatná őt be a Hall of Famebe, de a legvadabb elképzelések szerint Hogan lehet Braun Strowman Tag Team partnere a WrestleManián, míg mások az André the Giant Memorial Battle Royalba várják.


Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.