Header Ads

Hírek The Undertaker jelenlegi helyzetéről

A múlt hét óta lehet arról hallani, hogy visszatér az "American-Badass" Undertaker.
Visszatér a régi-új karakter? - (Fotó: WWE)
A WrestlingNews szerkesztősége arról értesült, hogy a WWE szándékosan titokban tartja a The Undertakerrel kapcsolatos terveket, ide értve a bevonulását is. Annyit viszont hallani lehet, hogy idén változtatni fog az öltözékén, továbbá John Cena shootnak vélt mondatait maga The Undertaker engedélyezte. Egyes Takerhez közeli emberek azt mondják, hogy a pankrátor tavaly a Deadman karaktert szerette volna nyugdíjazni. Ez megmagyarázza azt, hogy a RAW 25. Évfordulóján miért nem viselt kesztyűt, kalapot és újjal rendelkező kabátot, ugyanis ezeket hagyta a ringben a Roman Reigns elleni veresége után.

Továbbá néhány barátjának elmondta, hogy szívesen csinálná újra az American-Badass karaktert, amelyet nagyon élvezett a 2000-res évek elején. Mint ismert ez a karakter az ő ötlete volt. Idén beavatják a Hall of Famebe Kid Rockot, aki korábban előadta a motoros Taker egyik bevonuló zenéjét, amelyet idén is megtehet a WrestleMania 34-en.

Egyelőre nincs hír arról, hogy hétfőn a RAW-n visszatér-e The Undertaker vagy a visszatéréséig egészen április 8-áig kell várni. Annyi biztos, hogy a WWE hétfőn hivatalossá teszi majd a mérkőzést, hiszen ezzel még jobban segítenek a pay-per-view eladásán.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.