Header Ads

Ezzel készül az Impact Wrestling a WrestleMania hétvégéjén

Az Impact Wrestling a mai nap folyamán bejelentette, hogy a Lucha Underground szervezettel közösen vállal szereplést a WrestleCon eseményen, ami idén a WrestleMania 34 hétvégéjén kerül megrendezésre New Orleans-ban április 5- 8 között.

Fotó: ImpactWrestling
Az Impact Wrestling és a Lucha Underground sztárjai április 6-án pénteken, 9 órás kezdéssel fognak fellépni az év legnagyobb pankrációs hétvégéjén, a WrestleCon eseményen. A nagyszabású élő show-t az Impact Wrestling új partnercége, a Twitch fogja közvetíteni élőben az Impact csatornáján(Twitch.tv/impactwrestling). A csatorna több mint 10 órányi napi tartalmat fog sugározni három napig, amiben látható lesznek exkluzív podcast-ek és háttértartalmak is. 

"Nagy örömmel és elismeréssel büszkélkedhetünk, hogy a partnerségünket bővítettük Lucha Underground-al a WrestleCon hétvégéjére. Az eseményt az Impact Wrestling hivatalos Twitch csatornáján keresztül egész hétvégén élőben követhetik a rajongók" - mondta Ed Nordholm, az Impact Wrestling elnöke.
"Nagyon izgatottak vagyunk, hogy az Impact Wrestling-el készülhetünk erre a rendkívül különleges eseményre, és hogy először hozzuk el a Lucha Underground-ot a WrestleCon rendezvényre. Úgy véljük, ez egy nagyszerű lehetőség mind az Impact Wrestling, mind a Lucha Underground számára, hogy egy olyan nagyszabású show-t teremtsünk, ami az összes birkózó rajongó számára rendkívüli lesz, akik New Orleans-be látogatnak"- mondta Dorian Roldán, a Lucha Underground vezérigazgatója. 

Az Impact Wrestling a legnagyobb sztárjaival készül az eseményre, többek között az Impact World Champion Austin Aries, Alberto El Patron, Eli Drake, Moose, Eddie Edwards, az LAX, az o.V.e Sami Callihan, Trevor Lee,  Brian Cage, Knockouts részlegből Allie, Rosemary és Taya Valkyrie, valamint fellép a "Big Poppa Pump" Scott Steiner is, aki élőben cenzúrázatlanul szólhat a rajongókhoz. A Lucha Underground birkózói közül ott lesz Pentagon, Fenix, King Cuerno,  Drago, Aerostar, Killshot, Matanza, The Mack, Jack Evans és még sokan mások. Az esemény mérkőzéseit az elkövetkező hetekben jelentik majd be. 

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.