Header Ads

Ezen a napon a pankráció történelmében: Hulk Hogan vs. André the Giant, Shawn Michaels vs. Steve Austin és Sting első WWE mérkőzése. (1987, 1998, 2015. március 29.)

1987. március 29.
(Fotó: WWE)
Ezen a napon 1987. március 29-én rendezték meg a WrestleMania 3-at. Ez a WrestleMania tartotta a a helyszíni nézettségi rekordot egészen tavalyig, ugyanis 93,173 ember látta a helyszínen az eseményeket. Az este a Hulk Hogan vs. André the Giant meccsről maradt emlékezetes, amikor is a WWF Bajnok Hogan legyőzte a 15 éve veretlen Andrét és egy body slamet is tudott adni az óriásnak. Erről az estéről még a Ricky Steamboat vs. Macho Man Rany Savage Interkontinentális Bajnoki meccs is emlékezetes maradt.

André the Giant vs. Hulk Hogan

Ricky Steamboat vs. Macho Man

1998. március 29.
(Fotó: WWE)
Steve Austin vs. Shawn Michaels

A WrestleMnia 14-en Mike Tyson bíráskodása mellett küzdött meg egymással Stone Cold Steve Austin és Shawn Michaels a WWF Bajnoki Címért. Austin nyert Tyson segítségének köszönhetően, Tyson végül Shawnt kiütötte.

2015. március 29.
(Fotó: WWE)
Szintén ezen a napon rendezték meg a WrestleMania 31-et, ahol Sting életében először szerepelt a WrestleManián és birkózott a WWE ringjében. Az összecsapáson amolyan nosztalgikus hangulatot teremtve megjelent a DX és az nWo is. Végül Sting elvesztette a mérkőzést.

Sting vs. Triple H

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.