Header Ads

Brock Lesnar összeveszett a WWE-vel miután beismerte a szteroid használatot

A The Dirty Sheets nyilvánosságra hozta Brock Lesnar RAW-ról való hiányzásának valódi okát.
Brock Lesnar megvádolta Triple H-dzset - (Fotó: WWE)
Mint ismer a két héttel ezelőtti RAW-n nem jelent meg az Universal Bajnok Brock Lesnar, holott hirdetve volt és szemtől szemben kellett volna állnia Roman Reigns-szel.

Akkor Brock Lesnar és Paul Heyman is Las Vegasban tartózkodott, sőt Brock már egy nappal hamarabb odarepült, hogy tárgyalásokat folytasson a WWE-vel, majd a UFC eseményére is kilátogatott. Vince McMahon egy kisebb egyezséget akart volna kötni Brock Lesnarral, amely értelmében a bajnok ott lett volna a WrestleManiáig az összes Live Eventen és Rawn. Azonban Brock Lesnar nem akart plusz 4 eseményen dolgozni, így nem írta alá a szerződést és elmondta, hogy egy új hosszú távú kontraktust akar kötni.

Vince ezután megkérdezte Lesnartól, hogy van-e bármilyen köze a börtönben ülő szteroid díler Richard Rodriguezhez, aki megbízásából Jon Bravo egy feltáró dokumentumfilmet készít. Ez az úriember többek között azt állítja, hogy Roman Reigns is az ügyfele volt. Lesnar beismerte, hogy vásárolt Rodrigueztől teljesítmény fokozókat, amely után Vince azt mondta, hogy nem ajánlhatnak fel új szerződést, amíg meg nem jelenik Bravo filmje, hiszen ha Lesnar is benne van a dologban, akkor elúszhat a szerződés hosszabbítás.

A Dirty Sheets azt is megemlítette egy belsős forrásra hivatkozva, hogy a WWE a szteroidbotrány következtében nem hajlandó új szerződést adni Brock Lesnarnak, mivel úgy érzik már mindent megcsináltak a Fenevaddal, amit csak lehetett. Ha viszont őt elkerülik a dokumentumfilmben, akkor nincs akadálya egy újabb egyezségnek.

Ez nagyon felbosszantotta Brock Lesnart, aki ujjal mutogatott Triple H-re és megvádolta őt szteroid használattal.

Azt gondolod, hogy ez egy indok, amikor az a anyaszomorító minden Mánián Arnold versenyek formáját hozza.

Ezután Vince McMahon és Paul Heyman nyugtatta le Lesnart, aki azonnal haza utazott és nem jelent meg a RAW-n, mert úgy vélte ezt megteheti anélkül, hogy értesítené a WWE-t. Azóta egyébként már megoldódott a szituáció, hiszen Brock Lesnar két Live Eventen is szerepelt, ahol legyőzte Kane-t, majd The Mizt, továbbá ott lesz a jövő heti Rawn is. 

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.