Header Ads

Brock Lesnar berágott Roman Reignsre, nem szívesen veszti el az övet ellene

A Sports Illustrated információi szerint Brock Lesnarnak eredetileg ott kellett volna lennie Rawn, de végül ez nem történt meg. A hírek szerint a WWE felhasználta Brock Lesnar összes lehetséges dátumát.
Három évvel ezelőtt a WWE Bajnoki Címért feszültek egymásnak - (Fotó: WWE)
A PWInsider is megerősítette, miszerint a Fenevadnak eredetileg ott kellett volna lennie az eheti Rawn, azonban elfogytak Lesnar szerződésében szereplő dátumai. Brock Lesnar nincs elragadtatva az ötlettől, hogy Roman Reigns ellen kell elvesztenie az Universal övet a WrestleManián és sokkal jobban érdekli a jelenlegi szerződésének meghosszabbítása, minthogy csapatjátékos legyen ebben a projektben. A hírek szerint Roman Reigns nincs Brock Lesnar kedvenc ellenfelei között, de ennek a pontos oka ismeretlen.

Brock Lesnar szerződése a WrestleMania után jár le, de ha nem hosszabbít, akkor egy záradék szerint a cég még augusztusig alkalmazhatja. A jelenlegi szerződésében az is benne van, hogy ha esetleg elfogy az összes dátuma, akkor már csak jóval több pénzért alkalmazhatják extra alkalmakra.

Több elmélet is született arról, hogy Brock Lesnar merre járhatott hétfőn, ezeket a Wrestling Observer szerkesztője Dave Meltzer gyűjtötte össze. Az első az, miszerint Brock szándékosan nem jelent meg, hogy nyomást gyakoroljon a vezetőségre egy pénzügyileg jobb szerződés kicsikarására miatt. A második, hogy a WWE-nek nem tetszett azt, hogy a birkózójuk az Elimination Chamber ideje alatt a UFC elnökével Dana White-tal készítette fényképet. A harmadik variáció az, hogy a WWE az utolsó pillanatban közölte Lesnarral, hogy ne jöjjön, mert változtatnak a viszály felépítésén, ezzel is megspórolván egy szerepeltetés lehetőségét. Azt, hogy ebből melyik lehet az igaz, mindenki döntse el maga, a legjobb belátása szerint.

1 megjegyzés:

  1. Nem tudom mi baja Lesnarnak Reignsnel de nekem kurvára nem jön be hogy minden csak róla és mindenkinek úgy kell táncolnia ahogy ő fütyül WM-et nevezzék már át Romániára.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.