Header Ads

Alberto El Patron aktuális helyzete

Alberto El Patron jelenleg az Impact Wrestling szervezettel áll szerződésben, ám a mexikói kontraktusa jövő hónapban lejár. Pár hónapja már zajlanak a találgatások, vajon Alberto visszatér a WWE-hez, vagy marad a jelenlegi munkáltatójánál, amely engedélyezi neki, hogy más promócióknál is fellépjen.
Fotó: ImpactWrestling
A PWInsider a hétvégén arról számolt be, hogy Alberto El Patron tárgyalásokat folytatott az Impact Wrestling vezetőivel, a lejáró szerződésével kapcsolatban, és állításuk szerint a tárgyalások jól sikerültek. Azóta új hír látott napvilágot, ugyanis kiderült, Alberto múlt héten a WWE központjában járt, és találkozott Vince McMahon-nal. A mexikói pankrátor tavaly év végén azt nyilatkozta, szívesen visszatérne a WWE-hez, és ott szeretné befejezni profi pályafutását. A korábbi világbajnok elmondta, hogy bocsánatot kért Triple H-től, de csak részmunkaidőben térne vissza, és erre úgy gondolja 2019-ben kerülhet sor, ami könnyen elképzelhető, ugyanis áprilisban még biztosan az Impact Wrestling Redemption PPV-jén fog fellépni, augusztus 25-ére pedig már meghirdették az AAA szervezet TripleMania show-jára. Azt, hogy Alberto miért találkozott McMahon-nal nem derült ki, főleg azok után, hogy az Impact Wrestling vezetői abban reménykednek, hogy El Patron aláír egy új szerződést velük, még a régi lejárta előtt.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.