Header Ads

A WWE egyre közelebb van a FOX-hoz

Nem titok, hogy a FOX szeretné megszerezni a WWE-t.
(Fotó: WWE)
A Wrestling Observer információ szerint egyre bizonyosabb, hogy a UFC és FOX tárgyalásai nem működnek. A UFC már decemberben szeretett volna megegyezni a csatornával, de ez nem jött össze. Dave Meltzer jelentette, hogy a FOX tett egy újabb ajánlatot a UFC-nek, de a WWE jobban érdekli őket, mivel ugyanazon az áron szerezhetnék meg a magasabb nézettséget generáló WWE-t.

A választ is megkaptuk arra, hogy a WWE miért erőltette ennyire Ronda Rousey leszerződtetését, ugyanis az ő nevével segítik a televíziós tárgyalásokat. Rousey névértéke segít a WWE-nek abban, hogy olyan helyekről érkezzenek érdeklődök, amiről korábban álmodni sem mertek. A FOX jóval nagyobb lefedettséggel rendelkezik, mint a USA Network, ahol jelenleg sugározzák a RAW-t és a SmackDown Liveot. Arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy a csatornát megvette a rengeteg pénzzel rendelkező Disney, akik a jövőben egy nagyobb befektetés reményében felvásárolhatják a WWE-t is. Mint tudjuk a McMahon család már nem zárkózik el a WWE értékesítésétől.

Ha a WWE a FOX-ra költözik, akkor a RAW visszaválthat két órára a jelenlegi háromról, hiszen este 10-től helyi híreket sugároz a csatorna, illetve a 3 órás adás a USA Network kérése volt. A SmackDown Live az FS1-ra kerülhet. Egyes teóriák szerin a FOX segítheti a jegyeladásokat, az ajándéktárgyak értékesítését és a WWE Networköt is. Emellett a RAW nézettsége is növekedne.

Sajnos ez nekünk fájó hír, mivel 2018. május 1-től megszűnik a FOX Magyarországon, egyébként a csatorna maradása sem lett volna garancia arra, hogy pankráció visszakerüljön a magyar televízióba, mivel ahhoz külön magyarországi szerződéseket kellett volna kötni.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.