Header Ads

A WWE átveszi Rey Mysterio kezelését

Rey Mysterio mindenkit lesokkolt, amikor visszatért az idei Royal Rumble mérkőzés során.
(Fotó: WWE)
Később újra sokkolt minket, amikor megjelent a New Japan Pro Wrestlingnél, hogy kihívja Jushin "Thunder" Ligert egy mérkőzésre a Strong Style Evolved eseményen, amelyet Long Beachben rendeznek majd. Ez a két legenda utoljára 1996-ban csapott össze a WCW Starrcaden.

Azonban Mysterio megsérült egy független szervezet eseményén. A diagnózis szerint részleges bicepsz szakadást szenvedett. Ez azt jelenti, hogy nem tud ott lenni az NJPW gáláján, így már le is vették a rendezvényről.

Ez a döntés jó hír a WWE-nek, hiszen a Wrestling Observer információi szerint a világ vezető szervezete átveszi Rey Mysterio ügyét. A WWE nagyon komoly tárgyalásokat folytat Mysterioval ezért, hogy biztosra menjenek a héten az orvosi központba, Birminghambe irányítják Reyt, ahol pontosan kivizsgálják, majd ezt követően segítik a felépülését is. A sikeres rehabilitáció után természetesen a WWE-ben tér majd vissza.

Néhány nappal ezelőtt arról is beszámoltunk, hogy Rey Mysterio egy új szervezetben lett társtulajdonos, erről ITT olvashatsz bővebben.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.